Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Au inceput activitatile dedicate Zilei Copilului

Sigla Informatia Zilei
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Prima actiune a avut loc la Targul de Produse Traditionale si Ecologice

[slideshow id=3472]

Prescolarii de la Gradinita “Otilia Cazimir” din Baia Mare si elevii Palatului Copiilor din Baia Mare au invatat vineri cum sa manance sanatos. Si pentru a-i rasplati pe organizatorii actiunii Ziua Copilului la Targul de Produse Traditionale si Ecologice, au prezentat un spectacol exceptional de cantece si poezii in Piata Revolutiei.

“Suntem prezenti aici cu 22 de copii ai grupei pregatitoare de la gradinita noastra. Prezentam un scurt program pe care il vom sustine in cadrul concursului de dans modern si dansuri populare care va fi organizat saptamana viitoare, respectiv miercuri, 2 si 3 iunie, la Teatrul de Papusi din Baia Mare”, ne-a spus educatoarea Aida Ciolte. Copiii, insotiti si de educatoarea Corina Pintilie, au prezentat si dansul “Mare bal mare”. Lor li s-au alaturat si Mara Ciolte, Anamaria Stanciu, Camelia Crisan si Dan Ardelean, care frecventeaza Cercul de muzica, profesor Adriana Diaconu, de la Palatul Copiilor din Baia Mare.

Au fost serviti cu produse naturale

Organizatorii i-au rasplatit pe toti copiii cu capsuni, mere, branzoici, ciocolata de casa si suc natural de mere, paine neagra coapta pe vatra, carnati, cartabosi si toba.

“Am mai avut astfel de actiuni in parteneriat cu diverse institutii. Avand in vedere ca  se apropie Ziua Internationala a Copilului, am dorit sa oferim astfel de cadouri, produse naturale, tuturor copiilor prezenti aici”, ne-a spus Vasile Ciolte, vicepresedintele Asociatiei producatorilor a produselor naturale si ecologice Maramures.

“Speram ca toti copiii sa invete sa manance sanatos, avand in vedere ca piata de desfacere in judetul nostru este din ce in ce mai invadata de produse de import”, a precizat Ioan Tataran, presedintele asociatiei respective.

Cu siguranta actiunile de acest gen vor continua si in viitor. Copiii au fost incantati de toate cele primite si au promis ca isi vor sfatui parintii si bunicii sa cumpere doar produse naturale romanesti.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns