Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Liceenii Grupului Scolar Auto au organizat Balul Majoratului

Sigla Informatia Zilei
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Andrada Vanca si Daniel Filip, Miss si Mister Majorat

[slideshow id=3500]

Seara incendiara si atmosfera incinsa. Asta au creat, vineri, 29 mai, elevii din anul terminal ai Grupului Scolar Industrial de Transporturi Auto Baia Sprie, la Balul Majoratului, eveniment gazduit de Pensiunea Rustic din Baia Sprie. Organizata prin grija si implicarea profesoarelor Claudia Tura si Susana Arba, manifestarea a marcat, intr-un cadru festiv, un moment important din viata elevilor de clasa a XII-a, si anume incheierea anilor de liceu.

Pe langa absolventi, au fost prezente si cadrele didactice ale institutiei de invatamant. Dupa ce organizatorii au sustinut alocutiuni despre semnificatia evenimentului s-a dat starul balului, de fapt distractie.

In competitie s-au inscris 4 perechi, care au avut de trecut prin 6 probe. Astfel, perechea numarul 1 a fost formata din elevii Georgeta Racz si Ianos Barkoczi, prechea 2 – Andrada Vanca si Marius Pascan, prechea numarul 3 – Erika Fagel si Danile Filip, iar perechea cu numarul 4 a fost cumpusa din liceenii Mihaela Rogojan si Szilard Modis. Desigur ca emotiile au fost pe masura, iar probele s-au dovedit a fi nu tocmai pe “gustul” candidatilor. Spre exemplu la prima proba candidatii au avut sarcina de a mima un profesor. Aici a fost cel mai usor elevii descurcandu-se de minune. Cea de-a doua proba cultura generala le-a cam dat de furca concurentilor, dar in cele din urma s-au dovedit a fi buni. La proba de dans, toti s-au descurcat bine, la fel si la ultimele doua probe, respectiv cea de originalitate si proba surpriza.

Cea mai grea sarcina a avut juriul, care in cele din urma a trebuit sa desemneze castigatorii. Dupa indelungi asteptari, concurentii au aflat rezultatele. Astfel, titlul de Miss Majorat i-a revenit fetei de la prechea numarul II si anume Andrada Vanca, iar Mister Majorat, concurentul de la perechea III – Daniel Filip. De asemenea, au fost alesi si Miss si Mister Popularitate. Acestia au fost Erika Fagel si Marius Pascan. Toti au fost felicitati, au primit diplome de participare, iar castigatorii premii in bani.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Sigla Informatia Zilei

Încă o urecheală

Asculta acest articol În faţa investitorilor străini, Traian Băsescu a găsit ocazia, ca şi în alte dăţi, să reia unele