Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Fotbal. Liga a IV-a – Spicul Mocira este campioana judetului

Sigla Informatia Zilei
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Spicul Mocira< Ioan Hicea (’81, Petre Konyicska) – Pavel Muresan (’88, Mircea Sabau), Cristian Muresan, Viorel Muresan, Cristian Pop, Attila Piroska, Zorel Rus (’81, Bogdan Petrus), Ciprian Buciuman, Tiberiu Pataki, Claudiu Muresan, Reinhart Szaniszlo (’73, Bogdan Doroltan). Antrenor< Cristian Muresan. CSO Borsa< Luca Perta – Robert Molnar, Gheorghe Macrai, Valentin Danci, Sorin Seioan, Ciprian Parvulescu, Radu Bichiri (’80, Gabriel Timis), Tiberiu Lazar, Hantig Malina, Bogdan Ciolpan, Adrian Vargoszki (’55, Lazar Rad). Antrenor< Gheorghe Ratiu. Au arbitrat< Danut Maghiar – Ionut Sava si Radu Despa. Rezerva< Adrian Suta.

Miercuri dupa-amiaza, pe Stadionul “Viorel Mateianu” din Baia Mare, in prezenta a circa 500 de spectatori, s-a disputat finala judeteana la Liga a IV-a, intre Spicul Mocira, campioana seriei Sud, si CSO Borsa, campioana seriei Nord. Cei din Mocira au deschis scorul foarte repede, in minutul 5, prin Claudiu Muresan, care a sutat de la 14-15 metri, lateral, o minge lasata de Piroska, 1-0. Borsenii puteau egala in minutul 20, insa mingea trimisa cu capul de Parvulescu a fost respinsa de pe linia portii de Viorel Muresan. Replica celor din Mocira nu se lasa asteptata, insa sutul lui Piroska a nimerit stalpul din stanga al portii borsenilor. Mocirenii isi maresc avantajul in minutul 53, cand Piroska a inscris sub bara, 2-0. In minutul 57, Buciuman executa o lovitura libera de la 20 m, Perta  a prins balonul, dar a intrat cu el in poarta, 3-0. Cinci minute mai tarziu, borsenii reduc din handicap in urma unei greseli a portarului Hicea, care a scapat mingea din mana, si Rad a inscris din 3 m, 3-1. In minutul 62, Pataky a reluat in gol din 4-5 m, o centrare venita de la Rus, 4-1. Patru minute mai tarziu, Zorel Rus a reluat in poarta goala o minge lobata de Pataki peste portar, 5-1. Rus a reusit dubla cu 15 minute inainte de final, cand a reluat cu capul o centrare a lui Claudiu Muresan, 6-1. In minutul 87, Rad reuseste si el dubla stabilind scorul final, 6-2.

In finala juniorilor, disputata la Baita, Asten Tautii Magheraus – Tisa Sighet 1-4.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Sigla Informatia Zilei

O întrebare fără răspuns

Asculta acest articol Protestele cadrelor didactice, de mare amploare în această toamnă, sunt pe deplin justificate. Greu de înţeles cum