Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Rugby. Cupa Europeana Centrala si de Est – CSM Stiinta vrea sa indeplineasca primul obiectiv

Sigla Informatia Zilei
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Sambata, la Budapesta, pe stadionul BVSC se vor disputa jocurile in urma carora se va stabili clasamentul final al acestei editii a Cupei Europei Centrale si de Est (CECE). CSM Stiinta Baia Mare va intalni in finala RCM Timisoara, incepand cu ora 18 (ora Romaniei), si vor sa indeplineasca unul din cele trei obiective propuse pentru acest an competitional, castigarea CECE, a campionatului si a Cupei  Romaniei. Cu toate ca antrenorii echipei baimarene nu pot conta pe cel mai bun XV, doresc sa isi adjudece trofeul, avand in vedere ca este prima participare la o competitie continentala. Desi sunt convocati sapte jucatori la nationala de seniori, pentru returul meciului cu Ucraina, din recalificarile pentru Cupa Mondiala, este vorba despre Andrei Radoi, Ionut Dimofte, Valentin Ursache, Mihai Macovei, Stefan Ciuntu, Csaba Gal, Ionut Botezatu, jucatorii baimareni pornesc drept favoriti in acest meci, avand in vedere diferenta de valoare dintre cele doua loturi.

Cele doua finaliste s-au intalnit in play-off la Timisoara, unde baimarenii au castigat cu 36-3. Pana sa ajunga in finala, CSM Stiinta Baia Mare a avut un parcurs perfect, reusind cinci victorii din tot atatea jocuri. Baimarenii i-au invins, in ordine, pe Dragon Brno 44-7> Ricany 37-22> Bulldogok 57-12> Donau Viena 66-12 si din nou Ricany 37-10. La randul lor, timisorenii au invins in cele cinci meciuri disputate Donau Viena 43-0> Vitezek 38-5>  CSU “Aurel Vlaicu” Arad 42-16> Dragon Brno 17-0> Bulldogok 29-7.

Lotul pentru meciul de astazi< Dico, Rusu, Gorun, Hristache, Cirtiu, Bejan, Buzatu, Ene, Eva, Ailenei, Budusan, Dinis, Gavriloaia, Rosca, Pop, Birlea, Balan, B. Botezatu, Matei, Stoica, D. Botezatu, Catuna. Antrenori< Eugen Apjok si Vasile Lucaci.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns