Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Delegatia Permanenta a PNL Maramures: deputatul Catalin Chereches a fost desemnat presedintele Organizatiei PNL Baia Mare

Sigla Informatia Zilei
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

“Într-un partid se investeste pentru viitor!”

[slideshow id=3567]

Punctul principal de pe agenda Biroului Permanent Teritorial si Delegatiei Permanente ale PNL Maramures, întrunite vineri, l-au constituit problemele organizatorice si investirea unui Birou Interimar al Organizatiei PNL Baia Mare. Delegatia Permanenta a PNL Maramures a hotarât în unanimitate desemnarea deputatului Catalin Chereches presedinte al Organizatiei Baia Mare a PNL. A fost numit, de asemenea, noul Birou interimar al PNL Baia Mare.
Asa cum a declarat Catalin Chereches, criteriile care au stat la baza componentei Biroului interimar au avut în vedere reprezentarea consilierilor municipali si judeteni, implicarea în structura de decizie a unor personalitati marcante ale vietii economice, publice, universitare, valoarea persoanelor, pe de o parte, si vointa participativa, pe de alta.

Componenta Biroului interimar

Presedinte< Catalin Chereches – deputat de Maramures. Vicepresedinti< prof. univ. dr. Radu Cotetiu, decanul Facultatii de Inginerie> Mircea Mecea, director tehnic SC Vital> Teodor Ardelean, directorul Bibliotecii Judetene “Petre Dulfu”, consilier judetean> Cornelia Negrut, consilier local. Membri< Serban Bondici, Calin Bota, Vasile Lazar, Adalbert Mehes, Ovidiu Pop, consilieri locali< Marinel Zoicas, consilier judetean< Ioan Fodo, Ovidiu Morar, Marcel Belbe, Vasile Bârle. Membri supleanti< Vasile Barbul, directorul Directiei Servicii Publice din cadrul Primariei Baia Mare, dr. Cornelica Ilea, Stefan Lupsa, presedintele CASPEV Baia Mare, Ioan  Marincas.
“Într-un partid se investeste pentru viitor”, ne-a declarat deputatul Chereches. “Baia Mare trebuie reconstruita pe baza conceptului de cetatean activ si responsabil, întrucât cetatenii sunt cei care fac orasul. Acestei idei îi apartin si cele 23 de zone în care a fost împartit municipiul Baia Mare, pentru o mai buna legatura si comunicare cu locuitorii municipiului si reluarea audientelor de catre consilierii locali”.

La conditii de criza, PNL are programul sau de masuri anti-criza. “Baia Mare are nevoie de o alta viziune despre dezvoltare, de un mediu investitional prietenos, de mai multa vizibilitate a mediului academic, de conditii pentru atragerea tinerilor, de ideile care pun în valoare identitatea culturala si traditiile orasului, care cândva a fost statiune balneo-climaterica, a mai spus noul presedinte. Iar PNL Baia Mare va milita împotriva coruptiei si pentru o deplina transparenta a administratiei publice locale, pentru promovarea cunoasterii, educatiei, pentru o dezvoltare durabila a municipiului, pentru utilizarea eficienta a resurselor, pentru o crestere economica favorabila incluziunii sociale si diminuarii saraciei”.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns