Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Patru podiumuri pentru baimareni la CN de tir

Sigla Informatia Zilei
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

In perioada 3-6 iunie, la Bucuresti s-a desfasurat cea de-a VI-a etapa a Campionatului National de tir-talere. Tragatorii de la CSM Baia Mare au obtinut rezultate foarte bune. Attila Ciorba s-a clasat pe locul I la seniori, Ionut Dancos la randul sau a fost pe primul loc la juniori I, in timp ce Alexandru Medesan s-a clasat al treilea la juniori I. Aceste rezultate confirma rezultatele din precedentele cinci etape, unde sportivii antrenati de profesorul Emil Marinescu (antrenor emerit) au fost mereu pe podium.

Adriana David s-a clasat a treia

In 6-7 iunie s-a desfasurat, la Bucuresti, etapa a IV-a a Campionatului National de tir-pistol cu aer comprimat. Sportivele de la CSM Baia Mare, antrenate de Aurora-Gabriela Barbur, au obtinut un loc trei la junioare I (17-20 ani), prin Adriana David, si un loc V tot la junioare I, reusit de Alina Darvai, care, desi are doar 15 ani, concureaza frecvent la aceasta categorie de varsta.

Urmatoarea etapa a Campionatului National, a V-a, se va desfasura la Iasi, in perioada 17-20 iunie. Incepand de astazi, Adriana David va participa, cu lotul Romaniei, la concursul international Meeting of the Shooting Hopes, care se va desfasura in localitatea Pilsen, Cehia. Datorita rezultatelor foarte bune din ultima perioada, Adriana are sanse mari sa fie cooptata in lotul national pentru Campionatul Mondial din Germania (29 iulie-11 august).

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns