Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Fotbal – Vineri incepe CM din Africa de Sud

Sigla Informatia Zilei
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Incepand de vineri, Cupa Mondiala de fotbal din acest an se va disputa timp de o luna in Africa de Sud. Cotidianul nostru va va informa cu privire la transmisiunile in direct, cu rezultatele inregistrate, precum si cu multe alte informatii interesante. Primul meci va avea loc astazi, cand se vor intalni reprezentativele tarii gazda, Africa de Sud, si Mexicul. Ultimul meci va fi finala mare, care va avea loc pe 11 iulie. Avand in vedere ca Africa de Sud este pe acelasi meridian cu tara noastra, orele de disputare ale jocurilor sunt obisnuite pentru noi, cele doua tari fiind pe acelasi fus orar.

Primul meci al acestei editii le vor aduce fata in fata pe componentele grupei A, Africa de Sud si Mexic, partida care se va disputa la Johannesburg, pe stadionul Soccer City, si va fi transmisa in direct de TVR 1, cu incepere de la ora 17. Cel de-al doilea meci de astazi le va avea ca si combatante pe Uruguay si Franta, partida urmand sa se dispute la Cape Town, cu incepere de la ora 21.30, si va fi transmisa in direct de TVR 1.

Ziua inceperii CM coincide cu ziua in care Nelson Mandela a fost condamnat la inchisoare pe viata. In urma cu 46 de ani, Nelson Mandela si alte sapte persoane au fost condamnate la inchisoare pe viata pentru sabotaj.

Institutiile publice braziliene, dar si scolile, universitatile si unele firme, vor adopta orare flexibile pe timpul Cupei Mondiale pentru a permite functionarilor sa urmareasca la televizor meciurile Braziliei la Cupa Mondiala. Ministerul brazilian al Planificarii a dat un decret prin care s-a modificat orarul institutiilor publice in zilele in care Brazilia disputa meciuri la Cupa Mondiala. In zilele in care Brazilia joaca la ora locala 15.30 (ora 20.30 – in Africa de Sud), functionarii publici isi vor putea termina treaba si vor putea pleca spre casele lor cu o ora si jumatate mai devreme. In zilele in care Brazilia joaca la ora locala 11, functionarii publici vor putea sa isi suspende temporar activitatea cu o jumatate de ora inainte, insa vor trebui sa revina la munca dupa o ora de la incheierea meciului.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Sigla Informatia Zilei

In Maramures sunt 10 auditori energetici

Asculta acest articol Legislatia prevede obligativitatea certificarii energetice a locuintelor tranzactionate De la inceputul acestui an, legislatia prevede obligativitatea certificarii