Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Jucatorii de la FC Baia Mare au intrat in vacanta

Sigla Informatia Zilei
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Dupa meciul de marti, sustinut cu prietenilor lor, din cadrul evenimentului “Fotbal Spectacol”, organizat pentru a marca finalul unui sezon la finalul caruia FC Baia Mare si-a atins obiectivul de a se mentine in cel de-al doilea esalon al fotbalului romanesc, jucatorii de la FC Baia Mare au intrat in vacanta pana in 28 iunie, cand va avea loc reunirea lotului in vederea pregatirilor pentru viitoarea editie de campionat. Programul echipei pentru perioada urmatoare va depinde de situatia financiara a clubului. Conducerea tehnica preconizeaza a efectua doua stagii de pregatire, unul la munte, pentru pregatire fizica generala, si altul in Austria, unde vor fi perfectate mai multe jocuri de pregatire.

Noua jucatori sun la final de contract

Noua dintre jucatorii care si-au adus contributia la indeplinirea obiectivului, salvarea de la retrogradare, se afla in acest moment la final de contract sau la sfarsitul perioadei de imprumut. Este vorba despre jucatorii: Alin Bota, Cornel Cornea, Marius Hodor, Dan Somcherechi, Petru Negrea, Marius Drule, Sorin Bichiri, Lucian Han, Marian Tanasa.

Conducerea administrativa si cea tehnica va purta discutii cu fiecare dintre ei in vederea prelungirii intelegerii sau a incheierii ei. De asemenea, FC Baia Mare poarta discutii cu unele cluburi de juniori din judet, pentru stabilirea unor parteneriate, urmand ca si acest aspect sa fie concretizat in functie de buget.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns