Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Vicepresedintii Ligii Studentilor si-au dat demisia

Sigla Informatia Zilei
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Denisa Pintea, Romana Petrovan, Lucretiu Pop si Andrada Soarice nu mai vor sa stea alaturi de presedintele Iulian Pop

[slideshow id=3706]

In numarul nostru de sambata v-am prezentat pe larg scandalul iscat in cadrul Ligii Studentilor “Pintea Viteazul” de la Universitatea de Nord Baia Mare. Vicepresedintii ligii au cerut demisia presedintelui Iulian Pop in cadrul unei dezbateri publice. La doar doua zile de la intalnirea respectiva, lucrurile au luat o intorsatura neasteptata< cei care cereau demisia presedintelului au luat decizia sa demisioneze. Iata continutul comunicatului pe care l-am primit duminica la redactie din parte celor patru studenti, vicepresedinti ai ligii:

“Dezbaterea publica care a vizat retragerea din functie a presedintelului Iulian Pop nu si-a atins scopul, deoarece argumentele noastre nu au putut fi expuse in mod civilizat, elegant si principial. Aceasta pentru ca dialogul a fost constant si agresiv intrerupt de sustinatorii actualului presedinte prin calomnii la adresa vicepresedintilor. Cu toate ca dupa cele petrecute o asemenea persoana nu merita replica, din respect pentru studentii pe care i-am reprezentat si pentru demnitatea noastra, consideram oportuna si necesara exprimarea publica a pozitiei proprii in legatura cu subiectul de fata”.

Acuze grave aduse presedintelui

In continuarea comunicatului se spune< “La inceputul acestui demers, intentia noastra a fost de a rezolva pe cale amiabila disfunctiile ivite in cadrul ligii, motiv pentru care am avansat colegului nostru o serie de argumente care evidentiau incompatibilitatea sa cu statutul de presedinte, propunandu-i sa-si continue activitatile proprii din calitatea de vicepresedinte. Incercarile noastre au fost zadarnice, fiindca Iulian Pop asaza mai presus de obiectivele asociatiei interesul personal si dorinta de a fi mentinut in functia de presedinte. Mai mult decat atat, manipularea partenerilor de proiecte, traficul de influenta, nivelul calitativ scazut al activitatilor, numarul aproape nesemnificativ de voluntari care se implica efectiv, precum si imposibilitatea unei colaborari constructive cu presedintele, alaturi de atitudinea iresponsabila, adesea puerila a acestuia constituie motive care – in opinia noastra – justifica in mod clar necesitatea demersurilor actuale. Ca dovada ca mentinerea noastra in functiile de vicepresedinti nu reprezinta un scop in sine, in conditiile in care obiectivele noastre nu mai coincid cu cele ale actualului presedinte, am decis incheierea oricarui tip de colaborare cu acesta si prezentarera demisiei din calitatea pe care o detinem”.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns