Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Vital va debransa baimarenii restantieri din cartierul Sasar

Sigla Informatia Zilei
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Pentru ca nu au raspuns somatiilor primite, SC Vital a lasat fara apa zeci de consumatori din orasul Baia Sprie. “Am sanctionat rau-platnicii din Baia Sprie, atat operatorii economici, cat si asociatiile de locatari si persoanele fizice care locuiesc la case. In total s-au operat 30 de decuplari in aceasta saptamana”, ne-a informat Radu Micle, director Juridic Comunicare la SC Vital. In acelasi timp au fost somati, prin expedierea de notificari, restantierii din cartierul Sasar, detinatori de bransamente individuale. De la inceputul saptamanii si pana acum au fost expediate in jur de 400 de somatii. Reprezentatul firmei care asigura serviciile de apa-canal a precizat ca de saptamana viitoare, dupe ce expira cele cinci zile pe care le au la dispozitie clientii pentru plata, cei care refuza sa-si onoreze obligatiile contractuale vor fi sanctionati prin sistarea serviciilor. Micle spune ca dupa decuplarile anterioare, cuantumul datoriilor acumulate de clientii Vital a scazut, masura fiind singura cale de recuperare a banilor de la rau-platnici.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Sigla Informatia Zilei

Fotbal – Meciuri de pregatire

Asculta acest articol Datorita faptului ca la sfarsitul saptamanii viitoare se vor relua campionatele din judet, in aceasta perioada echipele

Sigla Informatia Zilei

Spanzurati-ne! (II)

Asculta acest articol V-ati construit un aparat urias de represiune< ministere, agentii, deconcentrate conduse de voi si clientela voastra politica.