Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Directorii din Consiliul Judetean vor da raportul presedintelui Man in fiecare zi de luni

Sigla Informatia Zilei
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Se doreste eficientizarea directiilor aflate in subordine

[slideshow id=3794]

In aceaste zile, printre preocuparile importante din cadrul Consiliului Judetean Maramures se numara eficientizarea directiilor aflate in subordine. Dupa cum ne-a informat, luni, presedintele Mircea Man, in cadrul unei conferinte de presa, se doreste functionarea acestora cu personal redus pentru a se aplica reducerea de 25%, care se preconizeaza incepand cu luna iulie. ~n acest context, in fiecare zi de luni directorii isi vor prezenta programul de lucru, iar lunar vor pregati un raport de activitate.

Presedintele Consiliului Judetean, Mircea Man, spune ca va face o evaluare pentru a afla nevoia de personal, inclusiv la jandarmi care in prezenta asigura paza un numar de 180 de persoane si vor fi restructurati pana la sub 100. Consiliul Judetean are in prezent 128 de angajati, insa norma ar fi de 161. Cum se lucreaza sub aceasta norma, presedintele Man a facut demersuri pe linie de partid pentru a nu se aplica reducerea de 25% in masa, eventual daca va fi nevoie sa se faca restructurarea in mai multe etape. Sunt unele judete mai mici ca Maramuresul, insa cu personal mai mai numeros la Consiliul Judetean. “Ar trebui sa se tina cont de acest aspect, dar si de specificul si greutatile cu care se confrunta fiecare judet. Avem directii, ca de exemplu cea tehnica unde volumul de munca este mare, iar personalul este putin. Tot din cauza problemei deficitare de personal, directorul de la Urbanism, Vasile :pan, a preluat proiectul deseurilor ecologice, in conditiile in care mai are in subordine alte 10 proiecte”, declara presedintele Man.

Drumul Baia Sprie-Barsana si Podul din Ulmeni, lucrari care se vor realiza

Pe de alta parte, presedintele Man a amintit de proiectul podului de la Ulmeni (peste raul Somes), un proiect mai vechi dar care nu s-a materializat inca. In prezent s-a realizat studiul de fezabilitate, urmand indicatorii tehnico-economici dupa care se va incerca obtinerea finantarii in regim de urgenta. Totodata, presedintele a dat asigurari ca finantarea drumului Baia Sprie-Cavnic-Barsana va continua si nu se pune problema inchiderii lucrarilor. In plus, le-a cerut primarilor sa se implice in acest proiect, astfel incat munca necalificata sa fie asigurata de oamenii locului, eventual si utilajele cetatenilor din zona sa lucreze pentru constructor.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Sigla Informatia Zilei

Laboratorul antidoping a fost spart

Asculta acest articol Presedintele Agentiei Nationale Antidoping (ANAD), Gratiela Vajaiala, a declarat ca Laboratorul antidoping din Bucuresti a fost spart