Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Handbal masculin. Liga Nationala – Minaur pleaca vineri la Izvoare pentru pregatire centralizata

Sigla Informatia Zilei
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Lotul de jucatori pe care noul staff tehnic al Minaurului il are la dispozitie va efectua in aceasta saptamana antrenamente cu caracter de readaptare a organismului la efort in Baia Mare, urmand ca incepand de vineri sa efectueze un stagiu de pregatire centralizata la Izvoare pana sambata, 31 iulie. In perioada 6-8 august, baimarenii vor participa la un turneu de pregatire organizat de Univ. Suceava, dupa care, in 20 si 21 august, vor participa la un altul in Turda. Intre cele doua turnee conducerea tehnica va incerca sa perfecteze cat mai multe jocuri de pregatire cu echipele CSM Oradea si “U” Transilvania Cluj. In mare, cam acesta este programul propus pana in 4 septembrie, cand va avea loc prima etapa, dar va putea suferi modificari.

Obiectivul va fi stabilit dupa tur

Intrebat despre obiectiv, Costica Buceschi a tinut sa precizeze ca primul obiectiv este de a juca un handbal frumos, care sa aduca spectatorii in sala. “Obiectivul este acela de a juca handbal si sa adunam cat mai multe puncte. Vrem sa crestem in valoare de la meci la meci, sa dobandim experienta si sa prindem curaj. Obiectivul nostru este sa aducem lumea la sala si sa adunam cat mai multe puncte. Echipa este tanara, chiar foarte tanara. Noi, antrenorii, suntem tineri, si eu si Flami, domnul Belu este cu mai multa experienta, si sper sa venim cu un suflu nou si sa jucam un handbal cat mai modern si mai eficient. De asta suntem trei antrenori, sa reusim sa scoatem ce-i mai bun din acesti jucatori, noi trebuie sa le dam calea pe unde sa mearga. Cu timpul, ne dorim ca jucatorii sa ajunga asa de experimentati si de valorosi incat noi sa stam pe banca si sa facem numai schimbari” a declarat Buceschi.

Antrenorul emerit Lascar Pana, presedintele de onoare al gruparii baimarene, cel care a infiintat primul club de handbal din Romania HC Minaur, indeamna iubitorii acestei discipline sportive din Baia Mare, buni cunoscatori ai jocului, sa aiba rabdare cu acesti tineri, deoarece au nevoie de incurajarile lor pentru a dobandi experienta si a obtine rezultate. “Ceea ce face Minaur acum este un act de curaj. A mai facut actiuni din acestea si in alti ani si a dat roade, dar nu asa de brusc in ceea ce priveste lotul de jucatori. Se poate intampla ca turul campionatului sa fie mai greu. Dar experienta pe care o vor acumula acesti baieti poate sa aduca rezultate mai bune in retur. Echipa trebuie incurajata. Haideti sa avem putina rabdare in ceea ce priveste obiectivul pentru ca, dupa mine, este un nonsens sa pui un obiectiv acum”, a declarat antrenorul emerit.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns