Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Handbal feminin. Meci de pregatire – Prima victorie pentru HCM Stiinta

Sigla Informatia Zilei
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

HCM Stiinta Baia Mare a repurtat joi dupa-amiaza prima victorie in meciurile de pregatire din perioada intercompetitionala. Baimarencele au invins, pe teren propriu, divizionara A Muresul Targu Mures cu 35-21 (17-9), intr-un meci in care antrenorul Ioan Baban a rulat intregul lot de jucatoare pe care il are la dispozitie, ba mai mult, a si testat junioarele I de la CSS 2 Baia Mare Reka Tamas si Alexandra Ciunt, pe care intentioneaza sa le transfere cu dubla legitimare.

HCM Stiinta Baia Mare< Claudia Cetateanu 9 interventii bune, a aparat doua aruncari de la  7 m, Flavia Vulturar-Matei 7 interventii bune – Cristina Pop 6, Raluca Pomohaci-Mihai 5, Diana Puiu 4, Jenica Rudics 3, Sabine Klimek 3, Aneta Parvut 3, Krisztina Klocza 2, Timeea Tatar 2, Camelia Balint-Hotea 2 (unul din 7 m), Melinda Geiger 2, Reka Tamas 2 (unul din 7 m), Chyntia Tomescu 1, Alexandra Ciunt.

Acesta a fost cel de-al treilea meci de pregatire sustinut de echipa baimareana, care, in zilele de 14-15 august, va participa la Budapesta la turneul international organizat de FTC Ferencváros Right Phone, cu ocazia retragerii din activitatea competitionala a jucatoarei Kenyeres Fanni.

La acest “patrulater” vor juca doua echipe din Romania – Stiinta HCM Baia Mare si HC Zalau si doua din Ungaria, FTC si Fehervár Alcoa Székesfehérvar. FTC Ferencváros Right Phone are in palmares 11 titluri de campioana nationala, 11 cupe ale Ungariei, o Cupa EHF (2005-2006) si o finala de Liga Campionilor (2001-2002).

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns