Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

In 21 septembrie, sesiune speciala de licenta pentru jurnalistii de la “Spiru Haret”

Sigla Informatia Zilei
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

La Centrul din Baia Mare nu s-au depus deoacamdata cereri in acest sens

[slideshow id=4314]

Absolventii formei de invatamant ID ai Facultatii de Jurnalism a Universitatii “Spiru Haret” (studii de licenta de trei ani) care au sustinut si promovat examenul de licenta in sesiunile 2008, 2009 si februarie 2010, vor sustine din nou licenta pe 21 septembrie, potrivit unui anunt postat pe site-ul Facultatii. Candidatii din 2008 trebuie sa depuna la secretariatul facultatii o cerere si trei fotografii, iar accesul in salile de examen va fi permis pe baza buletinului de identitate sau a cartii de identitate. Potrivit reprezentantilor Centrul Teritorial din Baia Mare, pana la aceasta data nu s-au depus deocamdata cereri pentru reexaminare.

Cu toate ca au existat unele neintelegeri intre reprezentantii Ministerul Educatiei si cei ai Universitatii “Spiru Haret” in ce priveste legalitatea reorganizarii examenului de licenta, conducerea universitatii da asigurari ca diplomele vor fi recunoscute. “E vorba de certitudine, pentru ca in conformitate cu ordonanta 10 aceasta diploma va fi emisa cu toate prerogativele, drepturile si competentele care ii vor permite sa fie agreata si acceptata legal de toate forumurile de angajatori din Romania”, a subliniat Corneliu Toader, purtator de cuvant al unitatii de invatamant.

Potrivit reprezentantilor Universitatii ”Spiru Haret”, aproximativ 15.000 de absolventi au obtinut diplome de licenta care nu sunt recunoscute de Ministerul Educatiei si vor trebui sa sustina din nou examenul.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns