Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

PDL Maramures nu intra in jocurile partidelor pentru administrarea municipiului Baia Mare

Sigla Informatia Zilei
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Democrat liberalii spun ca vor urmari doar realizarea intereselor cetatenilor

[slideshow id=4353]

Joi, PDL Maramures a organizat o conferinta de presa, profitand de prezenta parlamentarilor maramureseni care se pregatesc de intrarea in sesiunea de toamna. La intalnirea cu presa au fost prezenti presedintele PDL Maramures, Mircea Man, presedintele PDL Baia Mare, Mariana Pop, senatorul Gheorghe Barlea, deputatii Doru Lese si Nicolae Bud, primarii din orasele si comunele maramuresene. Presedintele Mircea Man a vorbit despre situatia existenta in prezent la nivelul Primariei Baia Mare.

“Ma doare mult cand discut de problematica economica, iar primaria a fost reprezentata de secretar, in conditiile in care Baia Mare este locomotiva judetului. Obiectivele discutate intre conducerea judetului si viceprimarul cu atributii de primar interimar Istvan Ludescher, sunt prioritare si trebuie duse la capat. Nu vom intra in nici un joc de sustinerea lui Mircea Dolha, de sustinerea sau alegera altei persoane la functia de viceprimar si nici nu ne dorim un primar interimar. Orice joc poate fi impotriva partidului sau a cetatenilor Baii Mari. ~n acest sens am semnat un protocol impreuna cu presedinta Marian Pop si nu-l vom incalca. S-au realizat sondaje de opinie comandate pentru Primaria Baia Mare, se fac zbateri pentru anumite persoane in speranta ca vor obtine postul de primar, insa toate sunt indreptate astfel incat PSD, PNL si independentii sa aiba, daca s-ar putea, un procent de 120%”, spune presedintele Mircea Man. PDL Maramures, cand va fi cazul, va iesi cu un om cu multa exeperienta in administratie, care sa aiba activitate parlamentara si alte calitati. Cat nu se pune deocamdata aceasta problema, democrat liberalii vor lasa lucrurile la nivel de conducere sa mearga asa cum sunt ele acum.

Vor veni bani pentru drumuri

Presedintele Mircea Man a mai amintit despre inceperea sesiunii parlamentare si cu toate ca se stie ca PDL a scazut in sondaje, membrii acestui partid sunt convinsi ca masurile economice luate au fost obligatorii pentru bunul mers al activitatii. “Dupa ce s-a realizat reforma in administratie prin concedieri si alte  masuri, speram sa avem in 2011 cresteri economice, inclusiv la salarii, de 1 pana la 20 de procente”, declara presedintele Man. Democrat liberalul maramuresean a avut, zilele trecute, intalnire cu premierul Emil Boc, ocazie cu care a prezentat principalele probleme cu care se confrunta Maramuresul. Astfel, saptamana viitoare va veni in judet o anumita suma pentru remedierea distrugerilor provocate de inundatii, iar la nivel de reabilitari de drumuri Maramuresul a fost, de asemenea, cuprins cu sume de bani. Presedintele Man crede ca masurile de guvernare care s-au luat o sa-si arate rodul in 2011. Senatorul Gheorghe Barlea spune ca prioritare pentru acest an sunt finantarea lucrarilor aflate spre finalizare. “Se va face o analiza la nivelul partidului, iar ministrii care nu si-au atins obiectivul vor avea de suferit. Totusi, ministrii nostri si-au facut treaba, in functie de conditiile economice actuale. S-a dovedit a fi o intoxicatie, informatia potrivit careia 10 senatori vor pleca din PDL. Doar unul pleaca, restul sunt zvonuri. Mergem inainte si vom demonstra ca masurile au fost imposibil de evitat”, incheie senatorul Barlea. Deputatii Doru Lese si Nicolae Bud spun ca sunt convinsi ca se vor face remanieri in guvern, dar ca din partid nu vor pleca deputati. In final parlamentarii au indemnat administratiile locale sa intocmeasca proiecte individuale, in special pe sectorul agricol, unde sunt alocate fonduri importante.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns