Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Batranii Caminului din Baia Sprie nascuti in august si-a aniversat ziua de nastere

Sigla Informatia Zilei
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Pe langa tort si sampanie, ei au avut parte si de un spectacol folcloric

[slideshow id=4355]

Joi, Membrii Asociatiei Culturale “Traditii Maramuresene”, coregrafi Amalia si Alexandru Chioran, au tinut sa faca o mare bucurie asistatilor de la Caminul pentru Persoane Varstnice din Baia Sprie. Afland ca aici se organizeaza lunar activitati culturale, unele dintre ele ocazionate de serbarea zilelor de nastere intr-un mod cat mai placut, Amalia Chioran s-a oferit cu mult drag sa prezinte mai multe spectacole folclorice batranilor de aici. Ea s-a reintors la unitatea de asistenta sociala din Baia Sprie si nu a venit singura.

Cunoscuta realizatoare de emisiuni folclorice a adus si cativa dansatori si solisti, printre care s-au aflat Adriana Botis si Mihaela Iacob, studente in anul II la Conservatorul “Gheorghe Dima” din Cluj-Napoca si totodata calificate la emisunea de folclor “Mostenitorii”, care va avea loc in luna septembrie. In cinstea sarbatoritilor Maria Petric, Ioan Rus, Silvia Pop, Arpad Kajtar, Emil Tamasan si Ioan Babiciu dansatorii au prezentat jocuri din Maramures, Chioar, Lapus, Banat si dansul intitulat “Brasoveanca”.

Tort, sampanie si mancare imbunatatita

“Ne-am bucurat foarte mult ca ne-am intalnit cu varstnicii asistati, vazand pe chipul lor cu cata dragoste ne-au intampinat. Venim cu drag de fiecare data cand suntem solicitati pentru ca ne face o deosebita placere sa le face clipele mai fericite. Le promitem ca vom reveni cat mai curand”, declara Amalia Chioran.

Sarbatoarea s-a incheiat cu urari, diplome de felicitare, o masa imbunatatita, tort, sampanie si racoritoare pentru toata lumea. Pe aceasta cale, conducerea institutiei multumeste celor care au contribuit la realizarea acestei manifestari, in mod special artistilor si indrumatorilor acestora, binefacatorilor Florica Tamaian, Gheorghe Vucea si laboratorului de patiserie de pe strada 9 Mai din Baia Mare.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns