Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Transilvania Business, revista antreprenorilor ardeleni

Sigla Informatia Zilei
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Revista economica Transilvania Business a ajuns la numarul trei. Incurajata de succesul primelor doua editii, publicatia si-a extins aria de difuzare, acoperind acum 12 judete: Cluj, Mures, Alba, Sibiu, Brasov, Covasna, Harghita, Bistrita-Nasaud, Maramures, Satu Mare, Salaj si Bihor. Poate fi gasita la multe din punctele de difuzare a presei din Ardeal.

Ce e, de fapt, Transilvania Business? Este un vehicul economic extrem de necesar pentru mediul de afaceri ardelenesc. A aparut dintr-o analiza si necesitate de netagaduit< publicatiile de profil de dincolo de Carpati aloca spatii extrem de reduse informatiilor de business din Transilvania. Singurele care sunt acceptate acolo sunt companiile foarte mari, care au bugete de publicitate consistente, ori chiar au o mare importanta de nivel national.

In afara de modificarile dese ale legislatiei din domeniul afacerilor si politica fiscala a Guvernului, ce ar putea afla intreprinzatorii din Ardeal dinspre Bucuresti? Mai nimic. Antreprenorii ardeleni au inceput sa fie interesati in primul rand de ce se intampla langa ei. De Autostrada. De aeroporturi regionale. De concurenta imediata din afaceri. De firma – poate exemplu de succes – a vecinului. De proiectele pe infrastructura ale administratiilor. De analistii de acasa ai secretelor reusitei in afaceri. Din iunie 2010, acest rol a fost preluat de Transilvania Business.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns