Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Rugby. Divizia Nationala – CSM Stiinta intalneste Dinamo

Sigla Informatia Zilei
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Sambata, cu incepere de la ora 11, pe arena “Lascar Ghinet”, lidera la zi, CSM Stiinta, va intalni Dinamo, intr-un joc din cadrul etapei a III-a a play-off-ului. Pentru baimareni o victorie ar fi o consolidare in fotoliul de lider si o certitudine ca in 25 septembrie, in semifinalele competitiei, vor intalni, pe teren propriu, echipa calificata pe locul patru in play-off si se pare ca Dinamo va fi echipa cu care studentii se vor intalni in semifinale, cu toate ca matematic si CSU “Aurel Vlaicu” Arad are sanse sa prinda ultimul loc din semifinale.

Palmaresul referitor la intalnirile directe dintre cele doua echipe este net in favoare bucurestenilor, care au castigat de 45 de ori, doua jocuri s-au terminat la egalitate, in timp ce baimarenii au obtinut doar 20 de victorii, insa trebuie mentionat ca in ultimele cinci confruntari victoria a revenit jucatorilor nostri. Echipa baimareana este pe val, reusind 32 de victorii consecutive in tot atatea jocuri oficiale. Ultima infrangere suferita in campionat a fost pe 23 mai 2009, 23-27 cu Steaua.

Dupa meciul cu Timisoara, si datorita faptului ca meciul cu CSU “Aurel Vlaicu” Arad a fost reprogramat pe 15 septembrie, jucatorii baimareni au fost intr-o actiune de socializare la Colibita. Antrenorii Eugen Apjok si Vasile Lucaci nu ii pot folosi pentru acest joc pe Danila, Pop, Matei, Radoi si Rusu (toti accidentati).

Formula probabila< Balan, Gorun, Birlea – Hristache, Ursache – Stoica, Macovei, Ene – Eva, Dimofte – Catuna, Dinis, Gal, Ciuntu – I. Botezatu. Rezerve< Dico, B. Botezatu, Cirtiu, Buzatu, Ailenei, Rosca, Budusan, Niacsu. Meciul va fi arbitrat de o brigada din Cluj-Napoca, alcatuita din Bogdan Cantor – Gheorghe Sabau si Nicolae Copil.

In play-off se mai joaca meciurile< Steaua – Farul Constanta (sambata, ora 11<00, in direct la Digi Sport) si RCM Timisoara – CSU “Aurel Vlaicu” Arad.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns