Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Cantautorul Ghita Danciu vrea sa aduca Cenaclul Flacara in Baia Mare

Sigla Informatia Zilei
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

[slideshow id=4420]

Vineri, presa maramureseana a fost invitata la o conferinta de presa organizata de Ghita Danciu, solist al grupului folk Orizont ’77. Acesta a convocat intalnirea pentru a cere sprijin financiar Consiliului Local Baia Mare pentru a organiza in cadrul Sarbatorii Castanelor un spectacol de folk al Cenaclului Flacara “Si totusi iubirea”. Au onorat cu prezenta atit reprezentanti ai presei, cit si Mircea Dolha, viceprimarul municipiului Baia Mare si Vasile Vlasin, consilier local.

Ghita Danciu< “In primul rind vreau sa spun ca in proportie de 99% exist datorita presei. V-am chemat astazi aici pentru a ma sprijini in a cere bani Consiliului Local pentru a sustine acest concert”. Cei doi reprezenanti ai Primariei Baia Mare au promis ca vor face tot posibilul pentru a finanta intr-un fel sau altul cenaclul.

Ghita Danciu a infiintat grupul folk Orizont’77 in anul 1977 pe linga Casa de Cultura a Sindicatelor din Baia Mare. De-a lungul celor 33 de ani de activitate si de creatie cantautorul a compus muzica folk pe versurile poetilor nationali, abordind o tematica larga si variata. Cu aceste compozitii de succes grupul a participat la diverse spectacole, festivaluri concurs, precum si la toate editiile ale Festivalului National “Cantarea Romaniei” ocupand locul I.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Sigla Informatia Zilei

Parisul – Orasul Luminilor

Asculta acest articol [slideshow id=7004] Parisul este un oras fascinant, plin de atractii turistice si istorice, multe muzee in care