Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

FMI nu doreşte impozite mai mari în România în 2011

Sigla Informatia Zilei
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Fondul Monetar Internaţional (FMI) nu doreşte o creştere a impozitelor în România pentru anul 2011, potrivit declaraţiei şefului misiunii FMI în România, Jeffrey Franks, înainte de întâlnirea cu noul ministru al Finanţelor, Gheorghe Ialomiţianu.

„Nu plănuim creşteri majore ale taxelor pentru anul 2011, dar vom discuta cu ministrul despre planurile Guvernului în această privinţă. Totuşi, schimbările în politica financiară sunt decise de Guvern. Îl vom cunoaşte pe noul ministru şi îl vom pune la curent cu toate informaţiile. Vom discuta şi despre obiectivele pe care trebuie să le ducă la îndeplinire în următoarele luni”, a declarat Franks, citat de Newsin.

Potrivit proiectului de modificare a Codului Fiscal, Guvernul intenţionează să extindă baza de impozitare şi pentru utilizarea unui bun din patrimoniul afacerii în scop personal, pentru convorbirile telefonice în scop personal, pentru cazarea sau îmbrăcămintea oferite gratuit sau pentru cadourile de 8 martie sau de Paşte de peste 150 de lei. Decizia va fi luată în şedinţa de Guvern de miercuri.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns