Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Mihai Capră, secretar de stat în MAI, şi-a depus demisia

Sigla Informatia Zilei
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Mihai Capră, secretarul de stat din Ministerul Adminstraţiei şi Internelor responsabil de relaţia instituţiei cu prefecturile, şi-a depus marţi demisia şi a declarat că i s-a cerut să mai rămână în minister până la numirea unui succesor.

“Am venit împreună cu ministrul Vasile Blaga şi voi pleca împreună cu el. Aştept doar ca noul ministru de Interne să fie instalat, să îmi pot înainta demisia”, a declarat, luni, Mihai Capră, citat de Newsin.

Blaga şi-a dat demisia luni, explicând că este vorba despre o demisie de onoare şi că nu poate accepta ca unele gesturi făcute de poliţiştii care au protestat pe 24 septembrie să devină “element de raportare” pentru toţi lucrătorii din minister.

Demisia lui Blaga a venit după ce, în urma protestelor sindicale neautorizate din 24 septembrie, preşedintele Traian Băsescu şi premierul Emil Boc au renunţat la dispozitivele Poliţiei Române pentru deplasările cu coloana oficială.

În locul lui Blaga a fost instalat Traian Igaş, care a declarat că intenţionează să continue proiectele predecesorului său.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns