Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Vineri este Ziua Sigurantei Rutiere in Maramures

Sigla Informatia Zilei
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

La Seini, se va organiza un concurs cu premii in valoare de 5.000 lei

In 10 scoli de pe raza municipiului Baia Mare, agentii de politie rutiera vor prezenta materiale cu tematica preventiva vizand traversarea regulamentara a drumului public, alegerea locului de joaca, consecintele nerespectarii regulilor de circulatie. La scolile de soferi, politistii vor desfasura o activitate preventiva de informare a viitorilor conducatori auto.

Cursantii vor viziona materiale video referitoare la viteza excesiva, neatentia in conducere, depasirea neregulamentara si conducerea sub influenta alcoolului. Vor fi prezentate imagini de la accidentul rutier soldat cu decesul a 4 tineri, care a avut loc sambata, 25 septembrie, in localitatea Buciumi. La ora 11, la sediul Serviciului Rutier vor fi desfasurate o serie de activitati prerventive cu prescolarii de la Gradinita de Arta, carora le vor fi prezentate mijloacele tehnice din dotarea politiei rutiere, aparatura video-radar, motociclete, autospecialele, precum si materiale preventive adresate acestei grupe de varsta.

Maine si poimanie vor avea loc alte actiuni de amploare

Tot astazi, intre orele 16-18, in orasul Seini se va desfasura “Marele Mars al Bicicletelor”, la care vor participa sute de copii, tineri si adulti, iubitori ai mersului pe doua roti. Evenimentul este organizat de Radio Romania Actualitati, cu ajutorul politistilor din cadrul Serviciului Rutier si ai orasului. Va fi o actiune de amploare, implicand si un concurs cu premii in valoare de 5.000 lei. Activitatile vor fi transmise in direct pe postul respectiv de radio. Sambata, pe raza judetului Maramures se va desfasura o actiune de amploare pe linie de viteza, la care vor fi folosite toate cele 15 autospeciale dotate cu aparatura video-radar. Se va urmari depistarea si sanctionarea conducatorilor auto care nu respecta limitele maxime ale vitezei de deplasare, cat si a celor care nu reduc viteza in locurile impuse, la cel mult 30 kilometri pe ora in localitati, respectiv 50 km/h in afara acestora. Duminica, se va desfasura o alta actiune de amploare in judet, pe linia combaterii conducerii autovehiculelor pe drumurile publice sub influenta bauturilor alcoolice.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns