Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Copiii de la Gradinita “Ion Creanga” si cei din Copalnic au pus bazele unui parteneriat educational

Sigla Informatia Zilei
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

[slideshow id=4751]

Cadrele didactice de la grupa mijlocie “Prichindel” Step by Step de la Gradinita “Ion Creanga” din Baia Mare si Gradinita cu Program Normal din Copalnic Manastur au pus bazele parteneriatului “A-Micii”, care se va desfasura pe toata perioda anului scolar curent.

Acest parteneriat a debutat recent, cu o vizita a prescolarilor din Baia Mare in Copalnic Manastur, in cadrul proiectului tematic comun “In imparatia toamnei”. Intalnirea a oferit prichindeilor ocazia de socializare, comunicare, dar si derularea unor activitati comune. Micutii din Copalnic au impartasit oaspetilor cunostintele lor despre frumusetea si bogatia acestui anotimp, insotindu-i intr-o plimbare prin gradinile si livezile satului unde au cules impreuna fructe si s-au bucurat de surprizele pregatite de “Zana Toamnei”.

Proiectul “A-Micii” va continua cu o serie de actiuni comune, ce au ca scop in primul rand comunicarea intre copiii din mediul rural si urban.

Proiectul este coordonat de Cornelia Lascu, directoarea Gradinitei “Ion Creanga”, educatoarea Maria Chira Balasa de la aceeasi unitate, precum si de educatoarea Emilia Lupsa de la Gradinita din Copalnic Manastur.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Cart