Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Primarii de comune ai PDL îşi fac bilanţul la jumătate de mandat

Sigla Informatia Zilei
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Primarii de comune ai PDL îşi vor face, vineri, la Poiana Braşov, un bilanţ la jumătate de mandat, în faţa miniştrilor şi conducerii centrale a partidului, şi vor discuta cu aceştia blocajele pe care le întâmpină în procesul de descentralizare, în absorbţia fondurilor europene, dar şi despre întocmirea bugetelor locale pentru anul viitor.

Întrevederea primarilor de comune este a doua din seria de consultări pe care miniştrii şi conducerea centrală a PDL au avut-o cu aleşii locali ai partidului, după cea din luna septembrie, de la Drobeta Turnu-Severin. Temele de dezbatere pe agenda oficială vor fi priorităţile administraţiei publice locale pentru anul 2011, stadiul procesului de descentralizare, accelerarea accesării fondurilor europene şi pregătirea alegerilor locale din 2012, relateaza Agerpres.

“Dorim să stăm de vorbă cu cei aproape 1.000 de primari pe care partidul îi are, să inventariem problemele lor din administraţia locală, acum când au trecut mai bine de doi ani de mandat”, a detaliat PDL vicepreşedintele Gheorghe Flutur agenda întrevederii, după ultima şedinţă a conducerii centrale a PDL. Flutur preciza, la acea dată, că participanţii se vor concentra asupra problemelor care apar în teritoriu în procesul de descentralizare, în absorbţia fondurilor europene şi vor discuta legislaţia privind răspunderea fiscală şi întocmirea bugetelor locale pentru 2011. Pe 20 septembrie, tot Gheorghe Flutur afirma că primarilor de comune le-a fost solicitat un bilanţ la jumătate de mandat, astfel încât conducerea centrală a PDL şi miniştrii “să ia temperatura administraţiei publice”.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns