Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Toader: Parlamentarii PDL, UDMR şi UNPR se vor abţine de la votul asupra moţiunii de cenzură

Sigla Informatia Zilei
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Liderul PDL Mircea Toader a anunţat, duminică seară, că democrat-liberalii au decis, în şedinţa Colegiului Director, să se abţină de la votul asupra moţiunii de cenzură, arătând că şi UNPR şi UDMR vor face acelaşi lucru.

“Nu vom vota. Decizia a fost luată în unanimitate. Vom fi în sală, dar nu vom vota”, a anunţat Toader, la finalul şedinţei Colegiului Director, care a durat aproximativ o oră şi jumătate.

Întrebat dacă cei care nu vor respecta decizia partidului, vor fi sancţionaţi, Toader a replicat: “Dacă votează, nu e pedelist. E o decizie politică”. În plus, democrat-liberalul a susţinut că aceeaşi atitudine la vot o vor avea şi partenerii de guvernare de la UNPR şi UDMR, relateaza Newsin.

Pe de altă parte, ministrul Dezvoltării Regionale şi Turismului, Elena Udrea, a afirmat, la finalul şedinţei, că democrat-liberalii din teritoriu s-au plâns că reprezentanţii opoziţiei şi-au propus să plătească cetăţeni pentru a-i aduce în Capitală să protesteze în ziua dezbaterii moţiunii de cenzură.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns