Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Rugby. Cupa Romaniei – CSM Stiinta intalneste Grivita

Sigla Informatia Zilei
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Joi, cu incepere de la ora 18, pe arena “Arcul de Triumf” din Bucuresti, se va disputa partida dintre CSM Stiinta Baia Mare si RC Grivita, ultimul joc din cadrul sferturilor de finala. Daca jucatorii baimareni vor invinge in acest joc in care pornesc drept favoriti, avand in vedere diferenta de valoare dintre cele doua loturi, vor intalni in semifinale CSM Bucuresti.

De-a lungul celor 33 de ani de existenta, echipa baimareana a disputat 11 finale, dintre care a castigat trei, in 1981 (13-12), in 1990 (10-9), ambele cu Dinamo si in 1999 (14-10) cu “U” Cluj. Pentru a menaja jucatorii care sunt covocati pentru meciul cu Uruguay, FRR a trimis o adresa cluburilor care joaca in Cupa, in care li se mentioneaza ca nu au voie sa foloseasca jucatorii internationali din lot. Pentru castigarea Cupei Romaniei in acest an sunt considerate favorite CSM Stiinta Baia Mare si Steaua.

Antrenorii echipei baimarene nu ii vor putea folosi pe Radoi, Dimofte si Gal (toti trei convocati la lot), Valentin Ursache – transferat in Franta, Florin Eva – plecat in Italia. Ciuntu, Matei si Niacsu sunt accidentati. Eugen Apjok si Vasile Lucaci mizeaza pe urmatorul lot de jucatori< B. Botezatu, Rusu, Gorun – Danila, Hristache – Stoica, Ene, Buzatu – Gavriloaia, Rosca – Catuna, Dinis, Budusan, I. Botezatu – D. Botezatu. Rezerve< Birlea, Balan, Dico, Cirtiu, Macovei, Bejan, Ailenei, Pop. Meciul va fi arbitrat Bogdan Cantor – Nicolae Copil (ambii din Cluj) si Razvan Iordachescu (Bucuresti).

Programul semifinalelor

CSM Bucuresti – RC Grivita / CSM Stiinta Baia Mare< 7 noiembrie, ora 11 – Arena Arcul de Triumf

Arbitri< Horatiu Bargaunas – Nicolae Copil, Ionut Bodea – Robert Diaconescu (nr. 4) – Valeriu Toma (Arbitru video)> Observator federal< Mircea Paraschivescu

RCM Timisoara – Steaua Bucuresti< 7 noiembrie, ora 13 – Arena Arcul de Triumf

Arbitri< Cristian Raduta – Vlad Iordachescu, Claudiu Clapon – Gabriel Sritan (nr. 4) – Valeriu Toma (Arbitru video)> Observator federal< Daniel Mitrea

Ambele meciuri ale semifinalelor Cupei Romaniei vor fi transmise in direct de GSP TV. Finala va avea loc pe 6 decembrie, pentru a evita meciul retur dintre nationala Romaniei si Uruguay.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns