Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Balul bobocilor Colegiului “Mihai Eminescu” a fost organizat in stil arabesc

Sigla Informatia Zilei
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Juriul a oferit titlul de Miss si Mister perechii cu numarul 1: Anca Costan si Sebastian Filip

[slideshow id=4987]

La sfarsitul saptamanii trecute, in Baia Mare am avut parte de diferite concerte si spectacole. Pe langa concertul de deschidere de la “Gold Plaza” sau cel sustinut de formatia Luna Amara, a avut loc si Balul bobocilor Colegiului National “Mihai Eminescu”. a fost un spectacol foarte reusit, cu probe interesante si invitati speciali, publicul fiind tinut in picioare ore in sir. Balul a avut de toate si a fost poate cel mai reusit de pana acum.

In fiecare an, bobocii de la Colegiul National “Mihai Eminescu” ne surprind in organizarea balului dedicat in exclusivitate lor. Lucru pe care, bineinteles, l-au reusit si in acest an. Spectacolul a avut la Casa de Cultura a Sindicatelor care s-a dovedit neincapatoare. Cu tema “Arabian Vibe”, la bal au participat noua perechi de boboci care s-au intrecut pentru titlul suprem de Miss si Mister. Pe durata spectacolului, participantii au impresionat prin costumatia lor specifica temei balului.

Dupa prezentarea concurentilor, prima proba a fost cea de interpretare, unde fiecare pereche a prezentat un mit din lumea araba. Proba de dans s-a desfasurat pe doua etape. Pentru inceput, sub o coregrafie foarte reusita, bobocii au dansat pe stiluri arabesti, dupa care, imbracati in haine de gala, au dansat vals. A urmat originalitatea, unde fiecare dintre cele 10 perechi a prezentat dansuri sau scenete inspirate din celebrul roman “O mie si una de nopti”. In final, bobocii au fost supusi la diferite incercari in proba surpriza. De la o distanta de cativa metri, fetele trebuiau sa stinga o lumanare, folosind un pistol cu apa, iar baietii aveau de compus o declaratie de dragoste pentru partenerele lor.

Astfel am avut parte de o serie de probe interesante, bobocii fiind bine pregatiti, ei primind aplauze din partea publicului. Balul a fost organizat de clasele a XI-a, sub indrumarea profesoarelor Simona Ungureanu, Ileana Vasilescu si Codruta Muresean.

Dupa probe, juriul a oferit titlul de Miss si Mister perechii cu numarul 1, respectiv Anca Costan si Sebastian Filip.

Parazitii si Andreea Banica au concertat pe scena balului

Pe langa probele interesante, organizatorii au oferit publicului o serie de de momente artistice. Am avut parte de stand up comedy, dans al majoretelor liceului, dansuri ale regelui pop Michael Jackson, numere de gimnastica, prezentare de moda cu catei si scenete oferite de clasele a XI-a.

Nu au lipsit nici invitatii speciali< celebra trupa de hip-hop Parazitii, care a oferit un spectacol pe masura. De asemenea, publicul a mai avut parte de o surpiza. Dupa ce a concertat la deschiderea “Gold Plaza”, interpreta Andreea Banica a venit si la balul Colegiului National “Mihai Eminescu”, unde a oferit un show incendiar.

Astfel am avut parte de un spectacol reusit, cu probe inedite si doua concerte care au tinut spectatorii in picioare pentru aproape doua ora.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns