Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

UDMR: Dacă nu se va debloca legea educaţiei, e posibil ca nici bugetul pe 2011 să nu fie adoptat

Sigla Informatia Zilei
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Consiliul Permanent al UDMR a decis, sâmbătă, să ceară partenerilor de guvernare de la PDL să dea garanţii pentru adoptarea Legii educaţiei, afirmând că dacă situaţia nu va fi deblocată, majoritatea parlamentară nu va funcţiona şi sunt puse în pericol mai multe măsuri economice importante.

“În continuare noi ne putem asuma participarea la guvernare numai dacă va exista garanţia că majoritatea parlamentară va funcţiona. Fără o astfel de majoritate, nici adoptarea bugetului pe anul 2011, nici luarea altor măsuri importante nu sunt psoibile”, se arată într-un comunicat emis de Consiliul Permanent al UDMR, transmite corespondentul NewsIn.

Preşedintele UDMR, Marko Bela, a afirmat, la finalul şedintei Consiliului Permanent, că partenerii de coaliţie au la dispoziţie câteva zile, fără însă a da un termen clar, pentru a adopta legea educaţiei. Tot peste câteva zile, a spus Marko Bela, UDMR va anunţa dacă se simte sau nu trădată de către PDL.

“Solicităm partenerilor noştri să găsească soluţii pentru deblocarea situaţiei. Deci, zilele viitoare aşteptăm o astfel de soluţie şi dacă reuşim să deblocăm legea educaţiei putem să mergem mai departe cu actuala coaliţie, dacă nu reuşim această deblocare, nu cred că UDMR ar putea să meargă mai departe” a afirmat liderul UDMR.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Sigla Informatia Zilei

Atletism. CN Juniori I

Asculta acest articol Sighetencele Celia Trifoi si Georgiana Michnea au cucerit medaliile de argint Sambata si duminica, pe stadionul “Iolanda