Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Au avut loc alegeri in cadrul Consiliului Judetean al Elevilor

Sigla Informatia Zilei
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

[slideshow id=5026]

Conform Regulamentului Consiliului National al Elevilor, recent, s-au desfasurat alegerile Consiliului Scolar al Elevilor. Elevii care au candidat si-au depus mai intai candidaturile pe platforma realizata de MECTS www.wedu.ro, care au fost validate de Biroul Executiv a Consiliului Judetean al Elevilor Maramures. Fata de anul trecut, in acest an numarul membrilor Biroului Executiv a crescut, pentru ca din ce in ce mai multi elevi isi doresc sa realizeze ceva important pentru elevii care ii reprezinta.

Biroul Executiv este compus din< Alexandra Jurje, clasa a XI-a, Liceul de Arta – presedinte> vicepresedinti Daria Dicu, clasa a X-a, Colegiul National “Dragos Voda” Sighetu Marmatiei, Bogdan Moldovan, clasa a XI-a, Colegiul Tehnic “George Baritiu” Baia Mare, Calin Pop, clasa a XI-a, Colegiul National “Vasile Lucaciu” Baia Mare, Bianca Pintean, clasa a XI-a, Liceul de Arta> secretar Beniamin Emanuel Pop Panici, clasa a XI-a, Grup Scolar Sanitar Baia Mare> director departamente< Avocatul Elevului – Vladiana Hotea, clasa a X-a, CN “Gheorghe Sincai”> Iulia Bud, clasa a X-a, Colegiul Economic “Pintea Viteazul” Cavnic – Concursuri Scolare si Extrascolare> Anamaria Covaci, clasa a X-a Grup Scolar Sanitar Baia Mare – Cultura, educatie si programe scolare> Cristian Dobranszki, clasa a XI-a – Colegiul Tehnic “Anghel Saligny” – Sport si programe de tineret> Alexandru Matioc, clasa a XI-a A CN “Gheorghe Sincai” – Mobilitate, formare si informare.

A fost prezentat raportul de activitate

Presedintii si vicepresedintii care au participat la alegeri au avut parte la inceput de prezentarea unui raport de activitate destul de bogat a mandatului 2009-2010, prezentat de Bianca Pintean, vicepresedinte, si Alexandra Jurje, presedinte, au realizat un plan de actiune pentru urmatoarele luni, pana la terminarea anului 2010 si au primit vestea buna ca vor participa, in perioada 11-14 noiembrie, la Intalnirea Regionala de la Arad a celor 2 regiuni NV si V. Tot in cadrul acestei adunari vor avea loc si alegerile pentru noul biroul executiv a Consiliului Regional al elevilor. Nici nu au fost bine alesi, ca noul birou executiv al CJE Maramures a inceput deja un proiect in parteneriat cu OSC “Salvati Copiii”, “Tineri impotriva Violentei”.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Sigla Informatia Zilei

Poesis. Mihai Eminescu

Asculta acest articol Rugaciune Craiasa alegandu-te, Ingenunchiem rugandu-te, Inalta-ne, ne mantuie Din valul ce ne bantuie: Fii scut de intarire