Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

PDL Maramures a “batut in cuie” data alegerilor: 27 noiembrie

Sigla Informatia Zilei
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

La sedinta Consiliului Judetean de Coordonare va fi prezent si Emil Boc, presedintele PDL, precum si alti lideri de la centru

27 noiembrie este data stabilita de conducerea PDL pentru organizarea Consiliului Judetean de Coordonare, cand va fi aleasa noua echipa de conducere a organizatiei judetene a democrat-liberalilor. PDL Maramures a amanat de mai multe ori pana acum data alegerilor, schimbarile fiind puse pe seama unor modificari aparute in programul premierului Emil Boc.

Gheorghe Marian, secretar general PDL Maramures, a declarat ca in urma discutiilor purtate cu liderii de la centru s-a convenit ca alegerile sa se desfasoare, sambata, 27 noiembrie. La sedinta Consiliului Judetean de Coordonare va fi prezent si Emil Boc, presedintele PDL, precum si alti lideri de la centru. “Am dorit ca Emil Boc sa fie prezent la lucrarile Consiliului Judetean de Coordonare si de aceea am tot amanat data alegerilor. Alaturi de presedintele PDL, au fost invitati in Maramures si alti lideri de la centru: Vasile Blaga, Ioan Olteanu, Anca Boagiu, dar si Gheorghe Flutur si Traian Igas. Presedintele partidului ne-a confirmat ca va fi prezent in Maramures la sfarsitul saptamanii viitoare. Chiar daca vor aparea modificari in programul premierului, data alegerilor nu va mai fi modificata”, a declarat Marian.

Vor participa 700 de delegati din judet

La sedinta Consiliului Judetean de Coordonare al PDL Maramures vor fi prezenti aproximativ 700 de delegati din judet. Acestia isi vor da votul pentru a alege noua echipa de conducere a organizatiei judetene. “Pentru functia de presedinte al PDL Maramures s-au inregistrat doua candidaturi, cea a actualului presedinte, Mircea Man si a deputatului Doru Lese. La aceasta conferinta vor fi alesi doi prim-vicepresedinti, un secretar executiv si doi adjuncti ai acestuia, precum si 10 vicepresedinti si 14 secretari executivi. Listele pentru candidaturi sunt deschise si mai este timp pentru inregistrarea de candidaturi noi”, a precizat Marian.

Rely Miko-Indre

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns