Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Handbal. Cupe europene – Clujul si Zalaul s-au oprit in turul III

Sigla Informatia Zilei
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Sapte echipe din tara noastra au disputat la finele de saptamanii trecute jocuri in cupele europene de handbal. Avem cinci echipe la feminin si doua la masculin.

Cupa EHF feminin

HC Dunarea Braila s-a calificat in optimile de finala, dupa ce a trecut cu scorul general de 52-47 de campioana Greciei, AC Ormi-Loux Patras. Dupa victoria din partida tur (22-21), disputata la Patras, brailencele au invins si in mansa secunda cu 30-26 si s-a calificat in optimile competitiei.

Dunarea< Vasile, Voicu – Ada Moldovan 9 (2 din 7 m), Dancu 5, Brot 5 (3 din 7 m), Tomuleanu 3, Craciun 2, Lazarin 2, J. Luca 2, Adespii 2 (unul din 7 m), Dragut, Esanu, Irimia, Lazar.

Universitatea Jolidon Cluj a pierdut si cel de-al doilea joc, din mansa retur (pe teren propriu) din turul III, cu scorul de 30-28 (15-14) in fata formatiei germane VfL Oldenburg si a ratat calificarea in optimi.

“U” Jolidon Cluj< Petroczi, Suba, Berei – Ani Senocico 7 (3 din 7 m), Tivadar 4, Chintoan 6, Paraschiv 4, Vintila 2, Dinca 2, Oltean 2, Tudorache 1, Branzan, Joldes, Turcas.

Campioana Serbiei, RK Zajecar, s-a dovedit a fi o nuca prea tare pentru HC Zalau, care a pierdut cu scorul 30-22 (15-10) in mansa a doua a turului III. Echipa lui Tadici si Radulescu a castigat in tur pe teren propriu la 4 goluri, dar nu a fost suficient, astfel ca Zajecar s-a calificat in optimi cu scorul general 55-51.

HC Zalau< Nichita, Cheta – Czeczi 7, Molfea 7, Ciuciulete 3, Babeanu 2, Turcas 2, Rob 1, Ailincai, Cristoaica, Sanda, Somoi, Trif, Viscreanu.

Cupa Cupelor

Dupa rezultatul de egalitate din meciul tur, 27-27, pe teren propriu in fata a 800 de spectatori, Tomis Constanta a invins formatia portugheza Madeira Andebol cu 24-18 (14-8) si s-a calificat in faza urmatoare a competitiei.

UCM Resita a castigat mansa tur din turul III al Cupei Cupelor cu Wisla Plock 34-30 (16-13). A fost un meci greu, in care Resita n-a putut castiga la o diferenta mai mare, ceea ce inseamna ca vor avea un meci si mai greu in returul din Polonia.

UCM Resita< Szabo, Irimus – Petrea 9, Ghionea 8, Paraianu 4, Georgescu 4, Vujadinovic 4, Fenici 2, Rohozneanu 2, A. Stamate 1, Djordjevic, Irimescu, Stan, Tucanu.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns