Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Sighetenii vor lansa avioane din hartie in beneficiul copiilor din Bucovina

Sigla Informatia Zilei
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Dupa cursa pentru un oras mai curat si puternicul lobby privind constructia unui teren de skateboard precum si a unor culoare carosabile pentru biciclisti, membrii Clubului “Northern Skaters”, parte a Asociatiei Ecologie Turism “Nordica” din Sighetu-Marmatiei, ies pe piata cu o actiune pe cat de nastrusnica, pe atat de generoasa. Sub titlul “Turneu Planor Eco”, organizeaza un concurs de avioane din hartie – creatie si lansare – taxa de participare fiind carti de povesti si basme care urmeaza a fi trimise copiilor din Bucovina, sinistrati ai apelor.

“Haine, alimente, materiale de constructii, mobilier si alte cele necesare unei gospodarii s-au tot trimis, dar e timpul sa ne gandim si la hrana sufleteasca a celor mici”, sunt de parere membrii asociatiei.

Concursul va avea loc sambata, 4 decembrie, in sala de sport a Colegiului National “Dragos Voda” si este deschis tuturor celor interesati, indiferent de varsta. Avioanele vor fi confectionate din hartie format A4/80 grame, de orice culoare, care vor fi notate de juriu dupa originalitate, distanta parcursa si timpul de planare. In privinta premiilor, tinerii se gandesc la un trofeu, dar, mai ales, la bucuria de a darui de Craciun o carte copiilor din Bucovina.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns