Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Baia Mare a gazduit prima intalnire a membrilor Junior Chamber International

Sigla Informatia Zilei
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Organizatie aduce avantaje deoarece creeaza o mai buna legatura cu mediul extern

[slideshow id=5188]

Eurohotel a gazduit prima intalnire a membrilor Junior Chamber International (JCI)Baia Mare, organizatie a tinerilor lideri si antreprenori cu varste intre 18 si 40 de ani care doreste sa se implice in dezvoltarea comunitatii. JCI Baia Mare a fost infiintata recent si numara deocamdata cinci membri: Alexandru Stuparu, Nicolae Ontiu, Gabriela Ontiu, Adrian Dan Pop si Radu Negulescu, declarat cel mai tana manager al anului la Topul Firmelor 2010.

La actiunea de la sfarsitul saptamanii trecute au participat  reprezentanti ai JCI Cluj Napoca si tineri din Baia Mare si Borsa proveniti din diverse domenii de activitate: telecomunicatii, industria mobilei, web design, auto,etc. “Este primul eveniment organizat de noi si ne dorim crearea unei retele de oameni de afaceri din Baia Mare care sa comunice, sa colaboreze, sa-si gaseasca parteneri in acest oras, dar si din alte localitati unde exista o retea JCI: Oradea, Targu Mures, Cluj, Bucuresti, etc. Sunt convins ca impreuna suntem mai eficienti si putem fi de ajutor comunitatii prin proiecte viabile. Intalnirea are ca scop gasirea de noi membri si evidentierea functionalitatii acestei organizatii care este practic o retea internationala”, ne-a declarat Adrian Dan Pop, unul din membrii fondatori ai JCI Baia Mare. El a spus ca aceasta organizatie aduce avantaje si judetului prin faptul ca reteaua internationala creeaza o mai buna legatura cu mediul extern.

“Oferim sprijin si mentorat tinerilor “

Adrian Bradea a subliniat ca organizatia din Cluj are o vechime de peste patru ani si numara 50 de membri activi. “Suntem o comunitate de tineri antreprenori. De Craciun avem un program social “Shoe Box”, in care doritorii pun intr-o cutie de pantofi daruri pentru cei mai saraci. Printr-un alt program preluat de la Bucuresti oferim sprijin si mentorat tinerilor care si-au deschis o afacere de mai putin de sase luni sau intentioneaza sa devina antreprenori. Acestia sunt ajutati si invatati cum sa intocmeasca un plan de afaceri, cum sa conduca o afacere si cum sa depaseasca problemele ce pot aparea”. JCI este o organizatie internationala care are peste 200.000 de membri activi in peste 120 de tari care se implica in numeroase proiecte si programe de dezvoltare si militeaza pentru implicarea tinerilor in viata economica, politica si sociala a comunnitatii lor. JCI activeaza in Romania din anul 2002 si are organizatii in 12 orase.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns