Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Rugby. Cupa Romaniei – Dupa 20 de ani, studentii vor eventul

Sigla Informatia Zilei
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Duminica, odata cu finala Cupei Romaniei, se va incheia anul competitional 2010 la rugby. In ultimul act al competitiei se vor intalni detinatoarea titlului national, CSM Stiinta Baia Mare, si vicecampioana, Steaua Bucuresti. Jocul de maine poate aduce un nou trofeu rugby-ului baimarean in acest an, dupa ce CSM Stiinta a castigat toate competitiile la care a participat< campionatul, Cupa Europei Centrale si de Est, precum si Supercupa European Club Trophy. Va fi o disputa foarte acerba intre cele mai bune echipe ale momentului din Romania.

Baia Mare isi doreste cu ardoare acest trofeu, pe care nu l-a mai castigat din anul 1999 (14-10, cu “U” Cluj), in timp ce jucatorii antrenati de Marin Mot au posibilitatea sa castige ultimul trofeu pus in joc in acest an. In speranta gasirii unor terenuri practicabile, baimarenii au plecat de miercuri la Bucuresti si s-au cazat la Izvorani, dar, din pacate, vremea a fost mai rea decat in Baia Mare, ba mai mult, timp de doua zile nu s-au putut pregati si nu au avut nici curent electric.

In cei 33 de ani de cand a luat fiinta, gruparea baimareana a jucat 11 finale de Cupa Romaniei, din care a castigat trei. Din cele opt finale pierdute, doua au fost in fata echipei Steaua. Pentru acest meci, antrenorii celor doua echipe pot folosi toti jucatorii, inclusiv pe cei care au evoluat sau au fost convocati in “dubla” cu Uruguay. Din lotul echipei baimarene va lipsi Stefan Ciuntu.

Meciul va fi arbitrat de bucuresteanul Vlad Iordachescu, ajutat de Ionut Bodea (Galati) si Cristian Raduta (Brasov). Arbitrul patru va fi Bogdan Milita (Bucuresti), iar Horatiu Bargaunas (Bucuresti) va fi arbitru video. Partida se va disputa cu incepere de la ora 16, pe arena nationala “Arcul de Triumf” din Bucuresti si va fi transmisa in direct de GSP TV.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Sigla Informatia Zilei

Hot retinut de politisti

Asculta acest articol Politistii baimareni au fost sesizati, ieri, la ora 3.27, ca un individ a spart geamul portierei dreapta