Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Fotbal – Baimarenii au dominat turneul de la Debrecen la categoria 1998

Sigla Informatia Zilei
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Aceasta editie a Cupei Mos Nicolae, organizata de clubul din Debrecen, a fost cea de-a patra la care a participat si clubul baimarean Xela. In acest an, Clubul Sportiv Xela a deplasat la turneu trei echipe, dintre care doua la categoria copii nascuti in 1998, una la copii nascuti in 1999. Pana la aceasta editie, cel mai bun rezultat obtinut de baimarenii de la Xela in competitia din Debrecen era locul IV, cucerit anul trecut. In acest an, la grupa 1998, baimarenii au cucerit locurile I si III, precum si doua premii speciale.

La grupa 1998 au fost inscrise opt echipe, printre care Xela A (antrenata de Emil Kemenes) si Xela B (antrenata de Bogdan Cristian). Prima echipa a obtinut trei victorii in tot atatea meciuri in faza grupei, in timp ce a doua echipa a obtinut doua victorii si a suferit o infrangere. In semifinala, Xela A a intalnit Xela B, de care a trecut cu scorul 2-0, si echipa lui Kemenes s-a calificat in finala pe care a si castigat-o cu 1-0 in compania bucurestenilor de la Pantelimon. Xela B a mers in finala mica, acolo unde baimarenii s-au impus in fata echipei organizatoare cu scorul 1-0. Asadar, la grupa 1998, locurile I si III pentru CS Xela.

Baimarenii au obtinut si doua premii speciale< Razvan Revesz a fost declarat cel mai bun portar, in timp ce Sergiu Ciocan a fost golgeterul turneului la acest nivel de varsta, cu cele 6 goluri reusite. La grupa 1999 (antrenor, Dan Cristea), Xela a terminat pe locul III si a ratat calificarea in fazele superioare ale competitiei. Xela a jucat pentru clasament si a ocupat locul 11 din 15 echipe participante.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns