Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Romania in alb si negru

Sigla Informatia Zilei
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

In timp ce puterea se pregateste “triumfal” de sarbatorile de Craciun, cand bradul prezidential va fi impodobit cu toti alesii sau realesii in functii de partid, evident in varf va straluci noul soare pedelist, opozitia se joaca de-a aliantele. Dupa ce Crin Antonescu si-a aratat coltii prin gard la Victor Ponta timp de o saptamana, acesta a cedat nervos si a admis ca liderul PNL e mai bine contat decat el in cursa pentru presedintia Romaniei si a declarat ca ii ofera fotoliul de la Cotroceni in schimbul scaunului de la Palatul Victoria.

Ponta nu e prost. Alegerile parlamentare vin inaintea celor prezidentiale, iar PSD are nevoie mai mult de pace cu liberalii decat de un razboi fatis cu acestia. Alegerile generale ar putea sa le aduca social democratilor o majoritate in Senat si Camera Deputatilor iar pana la alegerile prezidentiale aliantele se pot risipi ca un fum de tigara daca interesele “patriei” o cer. Jocul de-a soarecele cu pisica amplificat de televiziuni si ziare a prins roade. In fapt, romanii sunt intoxicati zilnic cu tot felul de informatii, iar in spatele fumigenelor actorii politicii isi freaca savuros mainile. Romania a devenit o tara de asistati sociali in care ai crede ca doar bugetarii muncesc din greu si nimeni nu mai stie cine plateste taxe si impozite, dar mai ales cui si cat.

Scandaluri peste scandaluri in tara. Coruptie la varf, politisti cu apucaturi de plutonieri majori, steagul Romaniei capata nuante portocalii inainte de 1 Decembrie si alegeri triumfale in partidul de guvernamant.

Traian Basescu ii trage de guler pe sefii NATO si irita liderii europeni. Iata imaginea pe care o prezinta presa nationala si internationala celor ce ar fi dorit sa aleaga Romania ca loc de destinatie pentru investitii sau o calatorie de placere.

Marius Baciu

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns