Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Datorita deputatului Gheorghe Zoicas, baimarenii se pot pensiona cu doi ani mai devreme

Sigla Informatia Zilei
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Acesta spune ca astfel si-a indeplinit angajamentele asumate in campania electorala

[slideshow id=5298]

Pe trei probleme deosebit de importante s-a bazat campania electorala din 2008 a candidatului Gheorghe Zoicas pentru Parlamentul Romaniei. Este vorba de reabilitarea termica a locuintelor, reducerea programului de munca pentru femei si pensionarea anticipata a baimarenilor din cauza poluarii istorice la care au fost supusi de-a lungul anilor. In rezolvarea primelor doua probleme s-au facut pasi importanti (le vom prezenta cu alta ocazie), iar cea de-a treia a devenit o certititudine.

Multi au fost cei care s-au laudat si chiar si-au insusit munca deputatului Zoicas, amendamentul formulat de acesta fiind revendicat de diferiti alesi locali sau de prin alte parti. Este o mare minciuna, “parintele” amendamentului fiind unul singur< Gheorghe Zoicas. Este adevarat ca el a fost sustinut si de alti parlamentari, unii direct interesati pentru zonele lor (Zlatna, Copsa Mica), dar asta e cu totul altceva. Asadar, datorita initiativei deputatului independent Gheorghe Zoicas, baimarenii si cei care locuiesc pe o raza de 8 kilometri de la celebrul cos de dispersie a gazelor (Phoenix), se pot pensiona anticipat, cu doi ani inainte de implinirea varstei standard, daca fac dovada ca au locuit cel putin 30 de ani in zonele respective. Legea este valabila pentru Baia Mare, Baia Sprie, Grosi si Dumbravita. Dovada ca persona care solicita pensionarea anticipata a locuit in zona ce intra sub incidenta legii, se va face pe baza unei adeverinte eliberata de Serviciul de Evidenta a Populatiei. Cei care sunt interesati de toate elementele legate de acest subiect pot apeala la site-ul www.gheorghezoicas.ro.

Deputatul Zoicas ia in calcul candidatura la Primaria Baia Mare in 2012

Deputatul Zoicas s-a aratat interesat de o eventuala canditatura la Primaria Baia Mare, dar numai in 2012. “Alegerile din anul 2012 pentru primaria municipiului reprezinta interes pentru mine. Motivul principal care ma va determina sa intru in cursa se leaga de aportul politic pe care mi l-am adus in viata baimarenilor. Practic, eu mi-am indeplinit angajamentele asumate in campania electorala. Ceva rezerve ar mai fi la reabilitarea locuintelor, dar aici nu pot sa nu amintesc baimarenilor ca autoritatile locale nu au facut nimic pentru a atrage fondurile necesare. S-au facut cateva, s-au depus, dar nimeni nu a urmarit si n-a intervenit pentru atragerea banilor necesari implementarii lor. Baia Mare are nevoie de un program clar de dezvoltare pentru viitorii ani, din aceasta perspectiva ma gandesc serios sa candidez in 2012”, sustine deputatul independent Gheorghe Zoicas.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns