Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Rugby. Challenge Cup – Incasarile din meciul cu Stade Francais merg la o casa de copii

Sigla Informatia Zilei
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Federatia Romana de Rugby  va dona toate incasarile de la meciul selectionatei Stejarii Bucuresti cu Stade Francais Fundatiei Pro Vita si parintelui Nicolae Tanase, care au grija de 328 de copii nevoiasi la Valea Plopului (judetul Prahova).

“FRR a luat aceasta decizie, avand in vedere ca se apropie sarbatorile. Nu este primul gest de acest fel pe care il face. In acest an, presedintele Alin Petrache si federatia au facut donatii constante si familiei Guias din Domnesti (Ilfov), care are in grija 15 copii. Ba chiar i-am adus si la un meci. Dorim sa ii ajutam cum putem pe acesti oameni care incearca sa le ofere unor copii o viata mai buna. Speram sa fie cat mai multi spectatori care sa isi cumpere bilete pentru meciul de sambata”, a declarat Florinel Matei, secretar general al FRR. Biletele la tribuna I s-au epuizat de marti. Tichetele pentru aceasta partida au fost puse in vanzare din luna septembrie. In acest moment mai sunt disponibile doar tichete la tribuna a II-a si peluza.

Din lotul Stejarilor fac parte baimarenii Mihai Dico, Andrei Radoi si Ionut Botezatu, dupa ce Mihai Macovei si Csaba Gal au fost declarati indisponibili pentru dubla cu Stade Francais din cauza problemelor de sanatate cu care se confrunta in urma finalei Cupei Romaniei. De asemenea, antrenorul Eugen Apjok face parte din stafful selectionatei.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns