Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

O excursie la Praga in prag de sarbatori costa 120 de euro de persoana

Sigla Informatia Zilei
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Printre locurile vizitate se numara: Piata Wenceslas, Turnul Munitiei, Biserica Sf. Maruia din Tyn, Biserica Sf. Nicolea, Vechea Primarie, Ceasornicul Orloj

[slideshow id=5327]

Cei care doresc sa viziteze unul din cele mai frumoase orase europene dar sa rezolve si problema cumparaturilor de sarbatori pot alege una din ofertele agentiilor de turism: Piata de Craciun la Praga. Cu 120 de euro puteti impusca doi iepuri dintr-un foc. Mai elegant spus, aceasta excursie imbina utilul cu placutul pentru ca turistii pot vizita mai multe puncte de atractie si in acelasi timp pot participa la targurile de Craciun organizate in mai multe orase, ne-a spus Daniela Grigorescu, directorul unei agentii de turism baimarene.

Plecarea este programata pentru ora 19 din Baia Mare, iar prima oprire este in Budapesta. Acolo se va face un tur panoramic cu autocarul la urmatoarele obiective< parcul orasului, gradina botanica, gradina zoologica, castelul Vajdahunyad, Piata Eriolor, Cladire aPalamentului, Podul cu Lanturi, Podul Elisabeta, Insula Margareta. Dupa o calatorie  ce va dura toata noaptea, in miezul zilei calatorii vor ajunge la Praga, unde se vor putea odihni dupa finalizarea formalitatilor de cazare. Organizatorii au programat spre seara o plimbare pentru a putea admira frumusetile acestei capitale indragite de foarte multa lume, in special cei care apreciaza arhitectura veche.

A treia zi a calatorie este dedicata Orasului de Aur

Excursionistii vor putea participa cu aceasta ocazie si la Piata de Craciun, organizata in centrul istoric al orasului. A treia zi a calatorie este dedicata exclusiv Orasului de Aur, supranumit si Orasul celor 100 de turnuri. Dimineata va fi vizitat Castelul din Praga, Straduta Aurarilor, Palatul Regal. Nu vor lipsi din lista Piata Wenceslas, Turnul Munitiei, Biserica Sf. Maruia din Tyn, Biserica Sf. Nicolea, Vechea Primarie, Ceasornicul Orloj. Dupa aceea se pot relua cumparturile pentru cei care mai au bani prin buzunare sau pormonee. La intoarcerea spre casa este programata o scurta oprire pe traseu in capitala Slovaciei, Bratislava, unde vor fi vizitate Biserica Incoronarii Mariei Tereza, Castwelul Bratislava, Palatul Grassalkovich. Cazarea este asigurata la hoteluri de trei stele, iar in pret este inclus si micul dejun, a mai subliniat interlocutoarea. De precizat ca in costul excursiei nu sunt incluse asigurarea medicala si nici intrarile la obiectivele tristice din program. Insa, daca se doreste vizitarea lor mai trebuie pusi deoparte aproximativ 30 de euro de persoana.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns