Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Profesorii de religie organizeaza un concert de sarbatori

Sigla Informatia Zilei
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Vineri, PS Justin Sigheteanul, arhiereu vicar al Episcopiei Ortodoxe a Maramuresului si Satmarului, participa la concertul de colinde prezentat de profesorii de religie sub coordonarea inspectorului pentru catehizarea tineretului. Actiunea este organizata cu sprijinul preotului lapusean drd. Florin Stan si al corurilor de elevi de la scolile din Tara Lapusului, in Biserica “Sf. Arhangheli Mihail si Gavril” din Tg. Lapus.

Sambata, cu incepere de la ora 12, episcopul Justin binecuvanteaza actiunea impartirii de alimente oamenilor nevoiasi, organizata de Asociatia Femeilor Ortodoxe in Catedrala Episcopala “Sf. Treime” din Baia Mare. Cu aceasta ocazie vor fi impartite persoanelor nevoiase 600 de pachete. Adultii vor primi 350 de pachete in valoare de 60 de lei, cu produse alimentare necesare sarbatorilor, iar copiii 250 de pachete in valoare de 20 de lei cu dulciuri, jucarii si alte bunuri.

Duminica, 19 decembrie,  PS Justin Sigheteanul liturghiseste si predica la Catedrala Episcopala “Sf. Treime” din Baia Mare. In aceeasi zi, de la ora 17, participa la concertul de colinde organizat de corul Seminarului Teologic Liceal Ortodox “Sf. Iosif Marturisitorul” din Baia Mare si al Facultatii de teologie, corul “Doxologia” al Catedralei Episcopale si corala “Arhanghelii”, a preotimii din Episcopia Maramuresului si Satmarului.

Luni, 20 decembrie, episcopul Justin Sigheteanul participa, de la ora 15.30, la concertul de colinde organizat de Protopopiatul Sighet in Sala Festiva din Palatul Episcopal.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns