Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Prefectul judetului, la intalnire cu Emil Boc

Sigla Informatia Zilei
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Prefectii din toate judetele tarii au fost convocati la o discutie cu premierul Emil Boc. Aceasta a fost stabilita pentru vineri, 17 decembrie, de la ora 12, la sediul Ministerului Administratiei si Internelor (MAI). Principalul subiect al discutiilor vizeaza pregatirea pentru iarna si analiza aplicarii in teritoriu a unor programe guvernamentale. Sandu Pocol, prefectul judetului, s-a dus la intalnire cu “temele facute”.

“In cadrul discutiilor vor fi abordate probleme privind necesarul de fonduri pentru asigurarea cheltuielilor de functionare a administratiilor locale, functionarea serviciilor publice deconcentrate, dar si apecte legate de numarul de crese care exista in mediul urban si necesitatea construirii unor astfel de imobile”, a declarat Sandu Pocol, prefectul judetului. Cu prilejul deplasarii la Bucuresti, prefectul se va intalni si cu Traian Igas, ministrul Administratiei si Internelor, precum si cu Elena Udrea, ministrul Dezvoltarii Regionale si Turismului.

Tot ieri, Institutia Prefectului Maramures a inainta Guvernului proiectul de hotarare prin care se solicita sprijin financiar in vederea inlaturarii efectelor produse de inundatiile din prima parte a lunii decembrie, cand au fost afectate mai multe localitati din Maramures.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns