Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Asociatia Restart a lansat revista “Reflect”

Sigla Informatia Zilei
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Colectivul redactional a fost format din voluntari, membrii asociatiei si elevi din cadrul a doua colegii baimarene

[slideshow id=5401]

La sfarsitul saptamanii trecute, Asociatia de tineret Restart a lansat primul numar al revistei “Reflect”, o publicatie destinata elevilor de liceu din Maramures. Evenimentul a avut in sala festiva a Colegiului National “Mihai Eminescu”, in prezenta cadrelor didactice, elevilor precum si a membrilor asociatiei.

Revista a fost realizata de membrii si voluntari ai asociatiei Restart, alaturi de elevi ai Colegiului National “Mihai Eminescu” si ai Colegiului National “Gheorghe Sincai”. Aceasta contine 32 de pagini in care gasim articole despre toate balurile de boboci care au avut loc in Baia Mare in acest sezon, horoscop, teste pentru tineri, reportaje si diferite ale articole. De asemenea, in revista sunt cuprinse si cupoane prin care se poate beneficia de reduceri la magazine de muzica, telefonie mobila sau de imbracaminte. Publicatia contine si un interviu cu trupa baimareana “Next”, care de altfel a si concertat in cadrul lansarii.

Potrivit vicepresedintelui Asociatiei Restart, Gheorghe Silaghi, revista a fost lansata in 1.000 de numere si va fi aparea bilunar. Incepand din aceasta saptamana, revista va fi distribuita in toate liceele din Baia Mare, Baia Sprie, Sighet si Borsa, putand fi achizitionata la pretul de 2 lei. In cadrul lansarii, membrii asociatiei au anuntat si organizarea celei de-a doua editii a Balului Balurilor, care va avea loc in luna februarie 2011.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Sigla Informatia Zilei

O lovitură dată opoziţiei

Asculta acest articol În circumstanţele în care constatăm că doi dintre liderii noştri politici sunt sănătoşi tun, disputele politice s-au