Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Prima editie a Festivalului Sound Talent Challenge a fost un real succes

Sigla Informatia Zilei
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Au concurat noua formatii si artisti, care au interpretat compozitii proprii si cover-uri

Asociatia pentru Dezvoltare prin Educatie, Informare si Sustinere (DEIS) a organizat recent prima editie a Festivalului concurs “Sound Talent Challenge”. Parteneri ai festivalului au fost Fundatia Judeteana pentru Tineret Maramures, Fundatia Maratin, Directia Judeteana pentru Sport si Tineret, Asociatia Madisz, Debrecen Youth Service si cu sprijinul deputatului Catalin Chereches.

Este vorba despre un proiect pilot al DEIS implementat cu scopul de a promova si sustine tinerii din judetul Maramures pasionati de muzica si care aspira la o cariera artistica. Festivalul a fost deschis cu un concert al trupei Black Morphium din Baia Mare, in cadrul evenimentul mai concertand si formatia Ultimu’ Nivel, precum si trupa Rock Norris din Cluj-Napoca.

Trofeul a fost obtinut de trupa Ska-Nk

Sound Talent Challenge a fost cel mai mare eveniment de acest gen organizat pana acum in judetul Maramures, in cadrul caruia au participat noua concurenti, formatii si artisti, care au interpretat compozitii proprii si cover-uri din diferite genuri muzicale.

In urma deliberarii juriului, locul I a fost acordat trupei locale Ska-Nk, locul II – formatia Beautiful Disaster, locul III  – trupa DA. Formatiile castigatoare s-au ales cu diplome, premii in produse, precum si o invitatie la Festivalul Rocksuli, care va avea loc vara viitoare in Debrecen, Ungaria.

De asemenea, au fost acordate si premii individuale< cel mai bun solist – Adrian Muresan – formatia KM 32> cel mai bun violonist – Adrian Borodi – Beautiful Disaster> cel mai bun organist – Gianello Pasquale – Beautiful Disaster> cel mai bun chitarist – Andrei Tatar – Beautiful Disaster> cel mai bun basist – Andrei Pop – Fingernails> cel mai tobosar – Manuel Buhai – Vazduh.

“Prin acest eveniment am oferit o alternativa de petrecere a timpului liber, am dezvoltat spiritul competitional si am adus in fata publicului larg tineri care nu au prea multe variante de se face cunoscuti si de a le fi recunoscut talentul si munca depusa. Prima editie a festivalului Sound Talent Challange a fost o reusita si dorim sa facem o traditie din organizarea acestui eveniment”, a declarat Diana Sabo, presedintele Asociatiei DEIS.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns