Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Fotbal – FC Maramures Baia Mare a realizat primul transfer

Sigla Informatia Zilei
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

[slideshow id=5497]

Primul transfer realizat de echipa FC Maramures Baia Mare a fost “repatrierea” lui Robert Roszel de la Diosgyör FC, Ungaria. Atacantul satmarean revine in Baia Mare dupa ce a semnat un contract pentru un an si jumatate cu echipa de Liga a treia.

Robert Roszel, in varsta de 28 de ani, a mai jucat pentru FC Baia Mare sase meciuri in sezonul 2009/2010, reusind sa inscrie cinci goluri. El a mai evoluat in cariera sa in prima liga, la CFR Cluj si Gloria Bistrita.

Presedintele FC Maramures Universitar Baia Mare, Dan Hotico, a tinut sa precizeze ca se afla in negocieri cu mai multi jucatori, in vederea asigurarii atingerii obiectivului, acela de a promova pe cea de-a doua scena a fotbalului romanesc la finele acestui sezon. “Sunt in discutii cu mai multi fotbalisti, ramane sa vedem cate transferuri vom mai realiza. Transferul lui Rober Roszel a fost primul. Este criza, se cere mult, nu prea putem sa oferim mai mult decat ne permite bugetul, dar cred ca pana la urma ne vom atinge obiectivul”, a declarat presedintele Dan Hotico.

O noutate de la gruparea baimareana este cooptarea satmareanului Mircea Bolba, in calitatea de director tehnic. Antrenori sunt in continuare Romulus Buia si Ciprian Dorobantu. Echipa se va reuni in 17 ianuarie, dupa care va efectua un stagiu de pregatire centralizata la Ocna Sugatag, in perioada 27 ianuarie-5 februarie. Returul seriei a VI- a a Ligii a III-a va incepe in 4 martie.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns