Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Ponta: PSD va reprezenta stânga, PNL-PC centru-dreapta în platforma comună de guvernare

Sigla Informatia Zilei
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Preşedintele PSD Victor Ponta a afirmat miercuri că PNL-PC vor reprezenta polul de centru-dreapta, alături de social-democraţii care vor reprezenta stânga în cadrul platformei comune “bipolare”, care ar trebui să funcţioneze pentru câţiva ani, inclusiv pentru preluarea guvernării.

“Pasul următor este cristalizarea PNL-PC cu o ofertă de centru-dreapta şi ne întâlnim în această formulă bipolară pentru a construi platforma comună, dar repet, nu doar de opoziţie, eu nu vreau să mai folosesc doar termenul de opoziţie comună. Ideea noastră este să schimbăm Guvernul Boc, pe preşedintele Băsescu şi să construim împreună pe acest sistem bipolar o platformă pentru următoarea perioadă”, a explicat Ponta, citat de Newsin.

Potrivit lui Ponta, liberalii şi conservatorii “vor forma practic ceea ce înseamnă partea de centru-dreapta a acestei opoziţii unite”. ”Noi vom reprezenta partea de centru-stânga, vom putea să punem împreună valoarile noaste comune şi obiectivele comune. Repet însă, nu pe termen scurt, doar să dăm jos Guvernul Boc, doar să dăm jos pe Traian Băsescu, ci pe termen mediu şi lung, ce anume punem în locul lui Emil Boc şi Traian Băsescu, ce proiect politic construim. Repet, oferta şi dorinţa PSD este de a construi un proiect împreună cu PNL pe un termen de 6-8-9-10 ani de acum încolo”, a afirmat preşedintele PSD.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns