Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Tăriceanu nu vede avantajele pe care ACD le-ar aduce PNL

Sigla Informatia Zilei
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Liderul deputaţilor PNL Călin Popescu Tăriceanu a afirmat luni că, în Alianţa de Centru-Dreapta, avantajele politice şi electorale sunt de partea PC, dar nu şi a PNL.

“Nu văd care ar fi avantajele în plan electoral şi politic rezultate dintr-o astfel de uniune (…) În momentul de faţă, sincer să fiu, mai degrabă văd avantajele pentru PC, dar nu văd deloc avantajele care sunt pentru PNL”, a spus fostul preşedinte al liberalilor, citat de Newsin.

“Sigur că putem să colaborăm, sunt în favoarea unei colaborări apropiate cu PC, dar nu cred că această alianţă trebuia formalizată, cel puţin în acest moment”, a conchis el.

Şi deputatul PNL Ludovic Orban a explicat, luni, că a votat împotriva alianţei şi protocolului cu PC întrucât consideră că PNL nu poate fi pus pe picior de egalitate cu PC şi nici în poziţia de a face un compromis de natură doctrinară sau decizională şi a criticat inclusiv preconizata alianţă cu PSD.

Liderul PNL Crin Antonescu a declarat luni, în replică la criticile aduse în DP potrivit cărora ar fi oferit prea mult conservatorilor, că alianţa cu PC nu s-a încheiat din raţiuni “tranzacţioniste”, ci dintr-un cu totul alt “spirit”, fiind o înţelegere corectă şi avantajoasă pentru ambele părţi.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns