Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Ford Ranger furat din Ungaria depistat la Satu Mare

Sigla Informatia Zilei
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

De asemenea, o remorca-platforma cu numere false a fost oprita la Urziceni

Miercuri, 12 ianuarie a.c., politistii de frontiera din cadrul Biroului de Combatere a Infractionalitatii Transfron­taliere, impreuna cu cei de la Detasamentul Sprijin Operativ al IJPF Satu Mare, au desfasurat, in municipiul Satu Mare, o actiune pe linia combaterii traficului international cu autoturisme furate. In jurul orei 12.30, pe Drumul Careiului politistii au oprit pentru control un autovehicul de teren marca Ford Ranger, pe care erau aplicate placute cu numere de inmatriculare de Ungaria.

Masina era condusa de Mariana U., in varsta de 39 de ani, din judetul Maramures, careia politistii de frontiera i-au solicitat la control documentele personale si actele masinii. In urma verificarilor efectuate s-a constatat ca autovehiculul figureaza ca fiind furat din Ungaria din noiembrie 2009. Conducatoarea auto a declarat ca a cumparat masina in cursul lunii aprilie 2010, din piata de masini, de la un cetatean maghiar, contra sumei de 14.000 de euro. In cauza au fost intocmite acte premergatoare inceperii urmaririi penale pentru savarsirea infractiunii de tainuire la furt. Autovehiculul, in valoare de aproximativ 25.000 euro, a fost indisponibilizat la sediul Inspectoratului Judetean al Politiei de Frontiera Satu Mare pentru continuarea cercetarilor.

Soferul a declarat ca platforma a fost inchiriata

La Punctul de Trecere a Frontierei Urziceni s-a prezentat, miercuri, pentru a iesi din tara Florin Ivan, in varsta de 27 de ani, din Remeti, judetul Maramures. Acesta conducea un autoturism marca BMW inma­triculat in Anglia, cu care tracta o remorca – platforma pentru autoturisme pe care erau aplicate placute de inmatriculare de Maramures. Cu ocazia formalitatilor pentru iesirea din tara, conductorului auto i-au fost solicitate la control actele personale si documentele vehiculelor. In urma verificarilor efectuate, politistii de frontiera au constatat ca permisul de conducere pe care-l poseda nu-i da acestuia dreptul de a conduce un ansamblu de vehicule precum cel cu care s-a prezentat la iesirea din tara. Mai mult, la verificarea certificatului de inmatriculare al platformei politistii au observat ca seria poansonata pe caroseria remorcii nu corespunde cu cea inscrisa in acte. Dupa verificari s-a constatat ca, de fapt, vehiculul nu figureaza ca fiind inmatriculat. Soferul a declarat ca a inchiriat platforma de la o persoana contra sumei de 200 lei, fara sa fi verificat datele din certificat ori de pe caroserie. I-au fost intocmite acte premergatoare inceperii urmaririi penale pentru infractiunile comise. Platforma a fost indisponibilizata, iar cercetarile in acest caz continua.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Sigla Informatia Zilei

Scandalul continuă

Asculta acest articol În situaţia ministrului Ridzi scandalul va continua. În şedinţa de luni, PDL s-a ocupat – după cum