Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

“Saptamana Carierei”, targul locurilor de munca on-line

Sigla Informatia Zilei
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Evenimentul se va derula in perioada 25 martie – 1 aprilie

[slideshow id=5648]

Persoanele interesate sa castige bine au posibilitatea sa participe on-line la un targ de joburi. Salariile oferite de firmele participante sunt de minim 500 euro. “Saptamana Carierei” este un eveniment dedicat carierei si celor care isi cauta un loc de munca bine platit. Evenimentul se va derula in perioada 25 martie – 1 aprilie 2011 si va insemna de fapt un targ de forta de munca, unde salariile oferite de catre firmele participante sunt minim 500 euro.

“Indiferent de nivelul carierei la care a ajuns o persoana pana in momentul de fata, de domeniul in care aceasta lucreaza sau isi doreste sa lucreze, “Saptamana Carierei” ofera informatiile potrivite pentru gasirea locului de munca potrivit in mediul de afaceri actual”, a precizat Dafina Suciu, coordonatorul actiunii. Ea a subliniat ca participantii au posibilitatea sa intre in contact cu companii de top, din domenii diverse. De asemenea, cum evenimentul “Saptamana Carierei” se desfasoara on-line, participantii din toata tara pot lua parte la seminarii care trateaza teme de actualitate si de interes pentru dezvoltarea unei cariere.

Cursurile dedicate carierei vor fi transmise live

Cursurile, seminariile si workshop-urile dedicate carierei vor fi transmise live din Cluj si Bucuresti. De asemenea, vor exista si prezentari de firme. Cu alte cuvante vor avea de castigat si angajatorii si persoanele care sunt in cautarea unui loc de munca. Mai multe informatii pot fi gasite la adresa: www.saptamanacarierei.ro/. “Saptamana Carierei” ofera astfel o ocazie excelenta de a intersecta interesele firmelor care ofera posibilitatea unei cariere si interesele persoanelor care vor sa-si construiasca si sa-si consolideze o cariera. Evenimentul se va derula pe parcursul a cinci zile si va include seminarii si workshop-uri grupate in functie de nivelul de cariera dorit, alaturi de locuri de munca la companii de top”, a afirmat Dafina Suciu. Inscrierile se pot face la adresa: http://www.saptamanacarierei.ro/inscrie-te.aspx.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns