Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Directorul Bibliotecii Judetene acuza de neseriozitate Ministerul Mediului

Sigla Informatia Zilei
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Teodor Ardelean i-a cerut lui Mircea Man sa sprijine proiectele pentru incalzirea institutiilor publice

[slideshow id=5650]

Nemultumire a directorului Bibliotecii Judetene “Petre Dulfu” din Baia Mare privind modul in care Ministerul Mediului gestioneaza programul national privind instalarea sistemelor de incalzire ce utilizeaza energie regenerabila, proiecte ai caror beneficiari sunt institutiile publice. ~n sedinta ordinara a Consiliului Judetean, din luna ianuarie, Teodor Ardelean a luat atitudine fata de modul in care sunt gestionate aceste proiecte.

Tot cu acest prilej, Ardelean i-a cerut presedintelui de Consiliu Judetean (CJ) Maramures, Mircea Man, sa intervina pentru sprijinirea proiectelor depuse de autoritatile din Maramures. Solicitarea a fost pusa pe seama faptului ca desi proiectele privind incalzirea institutiilor sunt extrem de importante, Ministerul Mediului a tratat cu neseriozitate startul dat acestui program. Unul dintre argumente a vizat modificarea termenelor de depunere a dosarelor, pentru a da timp unor institutii sa-si depuna documentatia, precum si scoaterea din program a variantei care facea referire la panourile fotovoltaice.

Jocurile se fac la Bucuresti

“Jocurile se fac la Bucuresti si chiar la nivel international pentru ca panourile fotovoltaice au fost scose din program, ramanand doar varianta cu panouri solare, situatie de care producatorul german nu cred ca este strain. Termenele de depunere a documentatiei au fost modificate pe ultima suta de metri, iar noi am fost nevoiti sa ne conformam”, a declarat directorul bibliotecii. Ardelean i-a solicitat lui Mircea Man sa intervina pentru sustinerea proietului care face referire la instalarea sistemului de incalzire care utilizeaza energie regenerabila pentru sediul Bibliotecii Judetene, respectiv a sistemului de la Palatul Administrativ, in vederea obtinerii finantarii.  “In cazul in care nu va puteti folosi influenta pentru sustinerea celor doua proiecte, ati putea macar sa salvati partidul din care faceti parte (PDL) prin retragerea de la guvernare”, a punctat Ardelean.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns