Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Orientare pe schiuri Castigatorii Trofeului Maramures si Memorialului “Nea’ Paul Simionescu-Simicel”

Sigla Informatia Zilei
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

In organizarea CS Star Team Baia Mare si Directia Judeteana de Sport si Tineret Maramures, timp de doua zile, in zona Bifurcare Baraj – Leurda – Obarsia – Paraul Turcului – Curatura Mica si Curatura Mare s-a desfasurat concursul de orientare pe schiuri Trofeul Maramures, editia a 33-a si Memorialul “Nea’ Paul Simionescu-Simicel”, prima editie. Trasatorul concursului, Karoly Racz, a conceput in prima zi un sprint Open la toate categoriile de varsta, cu plecare mass-start si traseele la libera alegere. A doua zi, concursul a decurs dupa aceleasi reguli, numai ca traseele s-au lungit la nivel de MD (medie distanta). La reusita concursurilor au contribuit timpul frumos, zapada excelenta (20 cm in Curatura Mare) si premiile frumoase obtinute de primii trei clasati. Inainte de premiere au fost amintite meritele deosebite a lui Paul Simionescu-Simicel in dezvoltarea orientarii pe schiuri in Maramures, toti participantii au beneficiat de o “mica atentie” din partea organizatorilor in amintirea fostului conducator al orientarii din Romania.

Cupa Memorial “Nea’ Paul Simionescu-Simicel”< Dumitru Fodor, Alexandru Ozvald, Florin Smical, Catalin Fodor si Ionut Balogh (toti de la Scoala “Mihail Sadoveanu”, legitimati la Star Team), Aurelian Fodor (Lic. “Carmen Silva”, Star Team), Paul Fodor (Lunci), Costan Grigor (Maratin Rivulus Dominarum), Bianca-Paula Fodor (Scoala “Mihail Sadoveanu), Denisa Danci, Larisa Danci (ambele de la Scoala “Avram Iancu”, Star Team) si Alexandra Dicso (Star Team).

Trofeul Maramures< Claudiu Fodor (Gradinita Lunci), gemenii Adrian si Alexandru Maternik (Scoala Laschia), Alexandru Ozvald, Florin Smical, Ionut Balogh, Iosif-Dumitru Ozvald, Valentin Tiuian (Star Team), Paul Fodor, Samir Pop (Maratin Rivulus Dominarum), Costan Grigor. La fete au fost aceleasi castigatoare din prima zi, la care se mai adauga Melinda Nagy (Maratin Rivulus Dominarum), Cornelia Mihali (Star Team) care au parcurs traseul in alergare.

Arbitraj foarte bun< Carol Racz, Zoltan Maternik (montare PC-uri si sosire), Rodica Racz (sosire-secretariat), coordonati de Karoly Racz (ultimul realizeaza un record< 33 de editii fara intrerupere in organizarea Trofeului Maramures la O-Schi). Star Team multumeste DJST Maramures (reprezentata de Aurelia Hendrea si Vasile Bud) si Asociatia Procaritate (Zoltan Konyicska) care au finantat premierea sportivilor. Mircea Meca a elaborat hartile de concurs si diplomele de la Trofeu. Familia Ion Petruca a asigurat un centru de concurs calduros participantilor in ambele zile de concurs.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns